• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea: Ponoviti drugo poluvrijeme iz Zagreba

Autor mondo.ba

Za pobjedu protiv Olimpije treba ponoviti drugo poluvrijeme protiv Cedevite smatraju u Igokei.

  U prvom meču u novoj sezoni pred domaćom publikom Igokea dočekuje Olimpiju, koja u ABA ligi nikad nije slavila u Laktašima. Igokea ima četiri pobjede.

" Malo su manje promijenili tim u odnosu na nas, odigrali su više kontrolnih utakmica i nisu imali povreda koliko smo mi imali. Prvo kolo su odigrali izuzetno kvalitetno, agresivno, sa dosta trčanja, brzom tranzicijom i mnogo piken rola, puni su iskustva, međutim, ono što mene interesuje je da ponovimo karakter koji smo pokazali protiv Cedevite. Bez obzira na kretanje rezultata mi smo pokušavali da igramo svoju igru i da svaki momenat koristimo da što prije dođemo do uigranosti i iskustva. Svjesni smo da nešto što nam može pomoći je vrijeme, a to moramo da čekamo", rekao je trener Igokee Željko Lukajić.

Igokea će i ovu utakmicu nastupiti nekompletna jer pored Čakarevića, koji ima duži period oporavka, neće nastupati ni Nemanja Krstić zbog povrede zgloba, kao ni suspendovalni Džordan Rajli.

"Olimpija je lako savladala MZT u prvom kolu. Mi smo igrali protiv Cedevite. Mlad tim sa tri četiri iskusna igrača, slično kao i mi. Izuzetno su jaki na unutrašnjim pozicijama. Na četvorci i petici ima Savu Lešića, Sašu Zagorca i Ronaldsa Zakisa koji su izuzetno iskusni. Na spoljnim pozicijama odličnog Lapornika. Naše je samo da ponovimo drugo poluvrijeme protiv Cedevite iz Zagreba, da pokažemo tu želju, angažovanje i energiju i mislim da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Kvalitetno radimo, provodimo u sali pet šest sati dnevno i pokušavamo da napredujemo iz dana u dan", kaže bek Miloš Dimić.

Utakmica Igokea-Olimpija igraće se u ponedjeljak od 21 čas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC