• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša: Kazniti počinioce napada u Hrvatskoj

Vojvodina zahteva da se pronadju i najstrože kazne napadači na navijače novosadskog kluba.

 Voša: Kazniti počinioce napada u Hrvatskoj  Izvor: MONDO

Košarkaški klub Vojvodina zatražio je da najstrože budu kažnjeni napadači na petoricu navijača novosadske ekipe u Hrvatskoj i najavio da će preispitati svoje učešće u NLB ligi, ako se incidenti budu ponavljali.

Vojvodina je u saopštenju za javnost izrazila uverenje da se takvi incidenti više neće ponavljati, jer bi se doveo u pitanje smisao nastupanja u regionalnoj ligi.

"Apelujemo na sve nadležne organe da obezbede apsolutnu zaštitu i bezbednost svih učesnika i posetilaca utakmica regionalne lige", navodi se u saopštenju.

Nepoznati napadači su, posle utakmice izmedju Splita i Vojvodine, pretukli petoricu navijača novosadskog kluba. Oko četiri sata ujutro u nedelju na odmorištu blizu Ogulina na auto-putu Zagreb - Split automobilu novosadskih registarskih tablica u kojem su spavala petorica državljana Srbije prišla je grupa od 12 nepoznatih maskiranih osoba naoružanih palicama i motkama, koja je bez povoda počela da razbija automobil.

Mladići su izašli iz automobila, ali su napadači motkama napali i njih, udarajući ih po telu, nakon čega su se udaljili u nepoznatom smeru. Dvojica napadnutih mladića Anton Podnar (rodjen 1963. godine) i Nebojša Jesterović (1974), pretrpeli su teže povrede od udaraca u predelu stomaka, ruku i nogu i pomoć im je pružena u bolnici u Ogulinu, dok su ostala trojica Miloš Radmilović (1978), Tomislav Knežević (1976) i D.Š. (1975) lakše povredjeni.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC