• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Jakom odbranom na "domaći" Partizan

Autor mondo.rs

Željko Lukajić upozorava da Partizan protiv Igokee ulazi bez pritiska i ističe da njegova ekipa mora odbranom i željom za pobjedu da prelomi utakmicu.

Partizan nakon pobjede nad MZT-om dolazi u Laktaše čvrsto riješen da pruži još jednu dobru i borbenu utakmicu protiv kvalitetnog protivnika.

Igokea ovaj meč koji je ne rasporedu u subotu od 17 časova u dvorani u Laktašima, dočekuje nakon dvije vezane pobjede, a u njega ulazi sa istim ciljem – dati maksimum.

Trener Igokee Željko Lukajić na ovom meču neće moći da računa na Nemanju Krstića zbog povrede zgloba, te Marka Čakarevića koji će biti duže odsutan zbog povrede ramena.

On je rekao dada Partizan nije u situacji u kojoj je bio poslednjih godina kada je bio favorit za osvajanje lige., ali da je s druge strane to ipak Partizan, tim koji ima tradiciju, tim koji zna da pobjedi i koji će sigurno imati prednost domaćeg terena ovde Laktašima jer je i to istorija pokazala.

"To je tim koji zna da pobijedi, tim koji ima iskustva, počev od pozicija ispod koša, Perovića i Vitkovca koji u nogama imaju više utakmica nego devedest odsto mog tima pa do vanjskih  pozicija koje popunjavaju igrači koji su već prošli ABA ligu, imaju mladost imaju energiju, a  nemaju opterećenje i imperativ pobjede. Iz svake utakmice u utakmicu rastu, a sigurno da mi svi razmišljamo na način da želimo da odigramo što bolju utakmicu i da dođemo do pobjede. Ono što ja tražim jeste da iz jedne odbrane, iz jedne energije i želje dolazimo do rezultata jer to je naš zadatak i treba da bude naše glavno oružje”, rekao je Lukajić.

Košarkaš Igokee Igor Kesar takođe ističe angažman u odbrani kao ključni faktor.

“Pobjeda protiv Metalca za nas je veliki vjetar u leđa i veliki motiv za narednu utakmicu koja nas očekuje, a to je Partizan. To je mlada i talentovana ekipa potkovana iskustvom ispod koša, ali bez obzira na to mi idemo na pobjedu. Ključ uspjeha je jaka odbrana, a ovu priliku želim da iskoristim da pozovem sve navijače da nas podrže u ovoj utakmici”, rekao je Kesar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC