• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić: Igokea je favorit protiv Partizana

Autor mondo.ba

Trener crno-bijelih Petar Božić ulogu favorita u duelu četvrtog kola ABA lige u Laktašima (subota, 17 h) prepustio šampionu Bosne i Hercegovine.

 Petar Božić: Igokea je favorit Izvor: MN PRESS

"Igosi" u regionalnom takmičenju imaju pozitivan skor protiv Partizana na domaćem parketu (3:2) iako su Beograđani apsolutni rekorderi po broju osvojenih titula na Jadranu.

Međutim, veliki preokret i trijumf u hali "Pionir" protiv ekipe MZT Skopja donio je pozitivan vjetar u leđa košarkašima Partizana pred gostovanje u Laktašima, ali nasljednik Duška Vujoševića na klupi crno-bijelih ulogu favorita za pobjedu je prepustio domaćinu.

"Ekipa Igokee je odlično selektirala i kompletirala tim sa dosta iskusnih igrača koji iza sebe imaju puno važnih utakmica, što su u prethodnim mečevima i pokazali. U ovom momentu uloga favorita pripada njima, dok mi u ovom trenutku prije svega imamo obavezu da damo sve od sebe, pa i više od toga. Vidjećemo za kakav će rezultat to biti dovoljno. Glavno je da sve pozitivne stvari koje su proizašle iz pobjede protiv MZT Skopja usmjerimo na to da na terenu još bolje radimo upravo ono što nas je dovelo do prve pobjede", rekao je Božić u najavi utakmice.

Centar Partizana Kosta Perović o aleksandrovačkoj ekipi ima izuzetno visoko mišljenje.

"Igokea je veoma dobra ekipa koja igra dosta brzo, sa dobrim protokom lopte i velikom agresivnošću. Svi igrači u petorci mogu da zaprijete i šutem za tri poena i prodorom, tako da moramo odigrati maksimalno oprezno i borbeno ukoliko mislimo da im se suprotstavimo na pravi način", naglasio je Perović.

Igokea poslije tri kola ima skor od dvije pobjede i poraz, dok Beograđani imaju jedan trijumf i dva neuspjeha. Utakmica se igra u subotu s početkom u 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC