• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: U Skoplje za vrh tabele

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee gostuju u utorak (17 h) ekipi skopskog MZT-a i u slučaju pobjede izjednačiće se na liderskoj poziciji ABA lige sa Crvenom zvezdom, Cedevitom i Budućnosti.

"Igosi" će na teškom gostovanju u petom kolu regionalnog takmičenja tražiti priliku za četvrtu pobjedu u seriji.

"MZT Skoplje je pokazao svoj kvalitet. To je izuzetno dobro skopljen tim sa odličim šuterima sa spoljnih pozicija, sa dobrom unutrašnjom igrom. Dobili su mnogo povratkom plejmejkera Marka Ljubičića, jer je to igrač koji igra izuzetno kvalitetno i zna da igra u sekundarnom napadu istim intenzitetom, igraju čvrstu odbranu ali i mi ćemo probati da odgovorimo na isti način pa ćemo videti za koji rezultat će nam to biti dovoljno", izjavio je trener šampiona Bosne i Hercegovine Željko Lukajić.

Plej Aleksandrovčana Aleksandar Ćapin, koji je u karijeri branio boje makedonskog tima, istakao je da će najveći problem gostima biti umor od putovanja i ubitačnog ritma odigravanja utakmica.

"Nadam se da nećemo pokleknuti u ovoj trećoj nedelji, nakon zaista teškog rasporeda koji nas je zaista iscrpio, međutim, u sličnoj situaciji su i svi ostali timovi. MZT Skoplje je mlada i poletna ekipa koja dosta trči i igra brzu košarku tako da su veoma nezgodni posebno na domaćem terenu. U svom timu imaju iskusnog Duška Bunića na poziciji centra, zatim Đorđa Drenovca i još nekolicinu veoma dobrih pojedinaca. Pripremaćemo se za njih i ja se nadam da ćemo da izvučemo pozitivan rezultat, ali svi smo svjesni da će ovo biti izuzetno teška utakmica u kojoj će nijanse odlučivati", rekao je Ćapin.

Duško Bunić je prethodne sezone bio jedan od boljih igrača u ekipi Igokee, a trenutno je uzdanica makedonskog tima koju vodi Aleš Pipan.

"Da bi pobijedili ekipu iz Aleksandrovca moramo da igramo dobru odbranu i da pod kontrolu stavimo skok", naglasio je Bunić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC