• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: U Srem po "brejk"

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee će u ponedjeljak protiv Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici (21 h) tražiti svoju drugu ovosezonsku pobjedu u ABA ligi.

 Igokea gost Mege u šestom kolu ABA lige Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  "Igosi" su u prethodnom kolu poraženi u Skoplju od ekipe MZT-a i na noge idu Mega Leksu, koji poput šampiona Bosne i Hercegovine ima identičan skor - po tri pobjede i dva poraza.

Uz svo uvažavanje protivnika trener Aleksandrovčana Željko Lukajić najavio je odlazak po drugi gostujući trijumf.

"Mi imamo uvijek ista očekivanja, da probamo napraviti 'brejk' i pobijediti u gostima. S druge strane, moramo biti realni. Mega je izuzetno mlad tim koji ima svoju filozofiju razvoja mladih igrača. Sigurno da su oni jedno osvježenje lige i da prestavljaju jednu simpatičnu košarkašku ekipu. Igraju onako kako mladost i treba da igra, sa dosta trčanja, izuzetno agresivno, sa presingom po cijelom terenu i mnogo izmjena u odbrani, sa udvajanjima, sa mnogo 'mismečeva', rotacija i pokušavaju da jednim jakim ritmom stignu do pobjede. Za mene nije iznenađenje njihov rezultat. Kući igraju jako dobro, možda su nešto lošiji bili protiv Budućnosti ali to je normalno za mlade ekipe", rekao je strateg Igokee.

"Mi poslije dužeg vremena smo imali vrijeme za treninge, i pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Zadovoljni smo sa bodovnim saldom, sa ostvarenim do sada, ali svaka utakmica je nova i moramo tako gledati i na ovaj meč".

Sličnog mišljenja je i košarkaš "igosa" Đorđe Milošević.

"Mega je izuzetno kvalitetan tim, u presingu su svih 40 minuta. Igraju sa mnogo trčanja i mislim da bi ključ naše pobjede bio da odgovorimo na isti način kao što oni igraju. Moraćemo cijeli meč igrati odbranu po cijelom terenu, da brzo trčimo i ukoliko ispoštujemo te zahtjeve mislim da smo bliži pobjedi u toj utakmici", izjavio je Milošević.

I na ovom susretu, Aleksandrovčani će biti lišeni usluga povrijeđenih Marka Čakarevića i Nemanje Krstića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC