• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Probaćemo da iznenadimo Zvezdu

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u nedjelju (17 h) pokušaće da u Beogradu iznenade Crvenu zvezdu Telekom u 10. kolu ABA lige, iako su u taboru šampiona Bosne i Hercegovine svjesni da je domaćin favorit.

"Igosi" su u regionalnom takmičenju povezali dva poraza, od Cibone i Krke, ali u ekipu Željka Lukajića se vratio oporavljeni Miloš Dimić i to daje dodatnu dozu optimizma ekipi iz Aleksandrovca, koja će u Beogradu pokušati da ostvari petu pobjedu ove sezone.

"Treba biti realan, Crvena zvezda Telekom je apsolutni favorit, podigla je formu što potvrđuje i igra i rezultat protiv Bajerna. S druge strane iznenađenja u sportu su se uvijek dešavala, i dešavaće se i svaki tim treba da da sve od sebe da proba da napravi iznenađenje što ćemo mi svakako pokušati da uradimo. Mi želimo u ovoj utakmici da vidimo gdje smo, gdje možemo napredovati. Ovo je jako dobra situacija za mlađe igače jer nemaju psihološkog opterećenja i imperativa pobjede što je za njih svakako veliki presing u nekim utakmicama. Mi smo u posljednjih nekoliko utakmica izgubili kontinuitet napadačke igre i moramo skupiti hrabrosti da odigramo bolje", rekao je Lukajić, a prenio klupski sajt.

"U tim će se vratiti Dimić, imaćemo veću rotaciju i mislim da je sada prilika da neke situacije riješavamo prije svega jednostavnije, i da ne budemo toliko zategnuti u napadu. U odbrani smo igrali dobro i pokušaćemo zadržati taj nivo i nadam se jednoj dobroj otvorenoj utakmici u kojoj ćemo mi izvući neku korist".

Košarkaš Igokee Miroslav Pašajlić naglasio je da njegov tim u Beograd odlazi bez "bijele zastave".

"Imali smo dva neugodna poraza, posebno onaj u prošlom kolu protiv Krke. Idemo u Beograd da se borimo. Znamo kvalitet protivnika koji je u Evroligi pobijedio Bajern u gostima i sigurno su favoriti protiv nas, međutim, nećemo se predavati unaprijed. Crvena zvezda Telekom ima nekoliko povređenih igrača, međutim, to ne umanjuje njihov kvalitet. Mi idemo u Beograd da pružimo sve od sebe, a videćemo za šta će to biti dovoljno", rekao je Pašajlić.

Ekipa Dejana Radonjića je lider na tabeli ABA lige sa skorom od sedam pobjeda i dva poraza, dok su Aleksandrovčani na devetoj poziciji sa omjerom od četiri trijumfa i pet neuspjeha.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC