• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Cibona lako ukrotila "pantere"

Trener Cibone Velimir Perasović pribojavao se duela sa FMP Železnikom, ali se na terenu brzo pokazalo da nije bilo razloga za to.

 NLB: Cibona lako ukrotila "pantere" Izvor: MONDO

Zagrepčani su upisali i treću pobjedu u regionalnoj košarkaškoj ligi, savladavši "pantere" rezultatom 75:59 (19:13, 19:10, 19:22, 18:14).

Sve je bilo jasno poslije 15 poena razlike na poluvremenu, pa su u nastavku obojica trenera ukazala šansu i igračima koji sjede "na kraju" klupe. Slobodan Klipa koristio je svih 12 igrača, dok je Perasović "zaboravio" samo Roberta Trohu.

Cibonu su do novih bodova predvodili Marko Tomas sa 17 i Marin Rozić sa 15 poena, dok je najefikasniji u gostujućem timu bio srpski reprezentativac Miroslav Raduljica sa 16 poena, uz osam skokova i pet izgubljenih lopti.

Bek Mladen Jeremić dodao je 12 poena, a upravo se njegovim trojkama u finišu treće četvrtine FMP približio na 52:45. Cibona je odgovorila serijom od 8:0...

Hrvatski prvak bio je dominantan u odbrani i skoku pod oba koša, mladi "panteri" moraće još mnogo da uče i napreduju kako bi se ravnopravnije nosili sa učesnikom Evrolige na njegovom parketu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC