• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović: Džons je ono što nam treba

"Džons je igrač koji dobro trči kontre i dobar je skakač. Nema neki šut sa poludistance, ali je pod košem sasvim solidan u realizaciji".

 Petrović: Džons je ono što nam treba Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Aco Petrović izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora sa američkim centrom Dvejnom Džonsom, od kojeg očekuje da učvrsti igru u reketu na oba kraja terena.

Petrović je rekao i da će po dolasku Džonsa pokušati da upotrebi Elmedina Kikanovića na poziciji krilnog centra.

"Sa Džonsom i Štimcem moći ćemo da pariramo i timovima koji imaju veoma kvalitetne 'petice', a nadam se da će Kikanović moći više da pruži kao 'četvorka', jer na prethodnih nekoliko utakmica nije odigrao onako kako se od njega očekuje", izjavio je Petrović nakon pobjede nad Zagrebom u trećem kolu NLB lige.

"Džons je igrač koji dobro trči kontre i dobar je skakač. Može da pokupi sedam do deset lopti po utakmici i to je ono što nama treba. On nema neki šut sa poludistance, ali je pod košem sasvim solidan u realizaciji. Uz to ubacuje 70 odsto slobodnih bacanja, što će biti značajno ako se čuvari opredijele za česte faulove".



ODBRANA NA TAPETU


Novi strateg crveno-bijelih nezadovoljan je partijama koje pruža plejmejker Moris Bejli, dok je nešto bolji utisak za sada ostavio Filip Videnov.

"Bejli je kod mene u Rostovu igrao i po 35 minuta... Mislim da je ipak prošlo premalo vremena da bi njihovi kvaliteti došli do izražaja".


Petrović je rekao da je strepio od ishoda utakmice sa Zagrebom (89:66), između ostalog i zato što se Nemanja Bjelica na treningu povrijedio "na neobjašnjiv način".

"Neuigrani smo, još se tražimo, da to bolje funkcioniše i u odbrani i u napadu. Pozitivan je način na koji se vratio Tadija Dragićević, vidjelo se koliko njegovi poeni i on znače timu. Radivojević je dobrim prodorima riješio neke situacije, dok je Bakić koševima iz daljine pomogao da razbijemo zonsku odbranu Zagreba".


Aco Petrović podsjetio je da je njegova ekipa sve vrijeme kontrolisala rezultat. Sada se pažnja okreće narednoj suboti i gostovanju Olimpiji, do kada će na treninzima imati dosta posla.

"Imamo sedam dana da radimo na alternativnim odbranama, jer u ovom trenutku osim 'čovjeka' nemamo šta da ponudimo".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC