• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Stiže "prvi među jednakima"?

Najveće šanse da bude izabran kao (novi) predsjednik, daju se Slobodanu Vučićeviću, ali nije nemoguće da cijela priča ima i drugačiji epilog.

 KK ZVEZDA: Stiže "prvi među jednakima"? Izvor: MONDO

Novoformirani Upravni odbor KK Crvena zvezda, koji sada broji 25 članova, sastaće se u ponedeljak od 18 časova na Malom Kalemegdanu prvi put od Skupštine kluba, održane prošle srijede u prostorijama Beogradske filharmonije.

Iako je "udarna veijst" sa dugo očekivane Izborne skupštine bila da Crvena zvezda nije dobila novog predsjednika, odnosno da samo nije usvojena ostavka Slobodana Vučićevića saopštena početkom ljeta, suština je da su crveno-bijeli dobili masivan UO, sa velikim brojem privrednika iz čijih će redova ovog, a možda i narednog ponedeljka saznaje MONDO biti izabran "prvi među jednakima".

Ta floskula, često upotrebljivana čak i od strane samih čelnika klubova, ove godine u Zvezdinom slučaju zaista "pije vodu".

Najveće šanse da bude "prvi među jednakima" daju se predsjedniku u ostavci Vučićeviću i to je želja gotovo svih ljudi u klubu, ali nije nemoguće da cijela priča ima i drugačiji epilog i da od 25 članova UO istupi neko drugi, kao na primjer Klod Kolarov ili Bojan Radun.

MONDO, takođe, saznaje da Vučićević nije u zemlji, da u ponedeljak uveče neće prisustvovati sjednici UO, tako da - ukoliko on bude izbor Zvezdine uprave za prvog čovjeka - sigurno neće biti izglasan do neke naredne prilike, kada bude i fizički prisutan na sastanku.

Sve i da novi predsjednik bude stari ili neko zaista nov na toj funkciji, to neće suštinski uticati na zamišljeni i dogovoreni način rukovođenja klubom, koji je dogovoren prošle srijede na Skupštini. Uz predsjednika, ma ko to bio, staće četiri potpredsjednika, sa različitim iskustvima, vezama, zaduženjima i oblastima djelovanja, a biće izabran i Izvršni odbor.

IO formiraće četiri potpredsjednika i još dva člana Upravnog odbora.

Vučićeviću je i privatno, a i javno na konferenciji za medije poslije Skupštine, obećano da se neće ponoviti situacija od prošle sezone kada je on kao predsjednik iznio i najveći teret formiranja budžeta. Njemu je predočeno da će ove sezone svaki od članova UO zapeti koliko može da se formira stabilan budžet.

Članovi UO crveno-bijelih u narednom periodu biće: Zoran Drakulić, Slobodan Vučićević, Božidar Maljković, Klod Kolarov, Toplica Spasojević, Bojan Radun, Vladimir Kostić, Dragan Tarlać, Zoran Jakovljević, Dragan Nikolić, Mitar Jović, Vladan Simeunović, Ivan Tasovac, Zoran Živković, Branislav Grujić, Goran Trivan, Branko Kovačević, Đorđo Antelj, Nenad Šarenac, Bratislav Đorđević, Ranko Žeravica, Igor Isailović, Nebojša Ćirić, Ljiljana Popović i Nada Marković.

Da se menadžment kluba konsolidovao poslije burnog ljeta, govore i četiri pojačanja (Vuk Radivojević, Filip Videnov, Moris Bejli i Dvejn Džouns), Aco Petrović iskoračio je na mjesto trenera i obećao bar jedan trofej. Ostalo je samo da iskorači i "prvi među jednakima".

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC