• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Srljali smo!

Trener Crvene zvezde smatra da Bešiktaš zasluženo ide u četvrtfinale ULEB kupa i da njegov tim u revanš utakmici nije imao potrebnu mirnoću.

 Karadžić: Srljali smo! Izvor: MONDO

Trener košarkaša Crvene zvezde Stevan Karadžić priznao je da je njegov tim u osmini finala ULEB kupa ispao od boljeg rivala.

Bešiktaš je plasman u četvrtfinale najavio odigravši nerešeno u Beogradu, da bi u utorak pred svojim navijačima opravdao ulogu favorita - 81:69.

"Sa naše strane je postojala velika želja da odemo dalje, ali oni su jaka ekipa i zasluženo su nas pobedili. Bili su agresivni u odbrani, provocirali su nas od samog početka i mnogi naši igrači su na to naseli. Nismo imali iskustva za bolji rezultat. Često smo srljali, uzimali smo nerezonske šuteve, a Bešiktašu smo dozvoljavali da pravi serije i poentira posle ofanzivnih skokova", rekao je Karadžić posle utakmice.

Strateg crveno-belih konstatovao je da je Zvezda "premašila plan" i naglasio da je zadovoljan što su dogurali ovako daleko.

Neposredno po završetku meča, na centru terena došlo je do nesvakidašnjeg incidenta - centar domaćeg tima Kaja Peker pljunuo je plejmejkera Zvezde Omara Kuka, što je bila kulminacija koškanja i verbalnih prepucavanja u koje je Kuk bio umešan.


"Peker je pljunuo Omara u lice i to je uvreda za svakog čoveka. Nije mi jasno zbog čega se igrač velike reputacije u Evropi poneo tako ružno. Mi smo taj detalj uneli u zapisnik i tražili smo da Peker bude kažnjen", kaže Karadžić.

Krilni centar Elmedin Kikanović bio je primoran da igra klasičnu "peticu". Sa 19 poena dokazao je da predstavlja pun pogodak crveno-belih i da je letos sa razlogom doveden iz Tuzle.

"Dobro sam odigrao, ali to sad ne znači mnogo. Ostaje žal što nismo stekli makar nekoliko poena prednosti na svom terenu. Oni su ušli u meč puni sebe, da su morali da jure prednost verovatno bi bili nervozniji. Imali su fanatičnu podršku publike, moram priznati da je retko ko od nas igrao u ovakvom ambijentu", konstatovao je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Zvezdi u subotu predstoji meč poslednjeg kola NLB lige protiv Zadra, a naredne nedelje kreće četvrtfinale plej-ofa regionalnog takmičenja.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC