• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović i Kalinić "uglas": Biće teško!

Autor mondo.rs

"Vilijams je sjajan... Opasan je i Kvinsi Miler, Stefan Jović, a biće teško zaustaviti i Majka Cirbesa", kaže Nikola Kalinić pred meč sa Zvezdom. Željko Obradović očekuje težak meč.

 Evroliga Fenerbahče Crvena zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Tursku gde će u petak protiv Fenerbahčea igrati meč 9. kola Evrolige (20.45), a posle Dejana Radonjića i trener turskog tima Željko Obradović se obratio medijima.

Izazov u vidu prvoplasiranog tima grupe je dovoljan za crveno-bele, koji su ubedljivo poraženi u prvom meču u Beogradu (74:60), dok turska ekipa koje je već obezbedila prolazak u narednu fazu želi da obezbedi prvo mesto u grupi.

Uoči meča medijima su se obratili i trener Fenerbahčea Željko Obradović i bivši igrač Crvene zvezde Nikola Kalinić i obojica su u svojim izlaganjima izneli zajednički stavi: očekuju težak meč.

"Zvezda je u prethodne dve utakmice savladala Real Madrid i Himki i igrala jako dobro. Vidi se napredak u njihovoj igri, a za njih je vrlo važno i to što ponovo imaju Markusa Vilijamsa, ali i svi ostali igrači igraju jako dobro. Biće to težak meč za nas", kazao je u svom obraćanju Željko Obradović.

Nikola Kalinić je upravo ovog leta zamenio crveno-beli dres onim plavo-žute boje, a za nekoliko meseci se već po drugi put sastaje sa bivšim saigračima.

"Ovo je vrlo važan meč za nas jer želimo da budemo jer želimo da prvim mestom olakšamo sebi posao u top 16 fazi, ali ovo će biti vrlo težak meč", počeo je priču Nikola Kalinić.

Prvi meč u Beogradu završio je sa 2 poena i 4 skoka.

"Naš protivnik je u mnogo boljoj situaciji nego što je to bilo u prvom meču. Imaju neke nove igrače poput Markusa Vilijamsa. Njega znam od prošle sezone i on ne samo što je sjajan igrač nego je i sjajna osoba. Opasan je i Kvinsi Miler, Jović, biće teško zaustaviti i Majka Cirbesa."

"Biće ovo teži meč nego u Beogradu", zaključio je na kraju Nikola Kalinić.

Crvena zvezda će odraditi dva treninga u Istanbulu do početka meča koji je zakazan za petak od 20.45 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC