• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gradiški košarkaši pomažu malom Stefanu

Autori mondo.ba Autori SRNA

Košarkaški klub Lider iz Gradiške pokrenuo je dvije akcije za prikupljanje pomoći za oboljelog jednomjesečnog dječaka Stefana Samardžije iz ovog grada, kome je za liječenje urođene srčane mane i operativne zahvate potrebno 100.000 evra.

U nedjelju će u sali Srednje stručne i tehničke škole Gradiška biti održan turnir u košarci "Daj koš za Stefanovo srce".

U ponedjeljak, 14. decembra, u 19.30 časova, u okviru akcije "Igram i doniram za Stefanovo srce" biće odigrane utakmice imeđu reprezentacija grada, koju čine košarkaši i košarkašice svih gradiških klubova i ekipa koje čine odbornici, poslanici, predsjednici i potpredsjednici političkih stranaka sa područja ove opštine.

Predsjednik Košarkašog kluba Lider Ognjenka Jovičić navela je da će na turniru "Daj koš za Stefanovo srce" nastupiti muške, ženske i mješovite ekipe seniora i juniora uzrasta od 2009. godišta i stariji, a do sada se prijavilo više od 35 ekipa.

Ona je istakla da je kotizacija za seniore pet KM, a za mlađe košarkaše i košarkašice tri marke.

"Sav prihod od kotizacija biće uplaćen za Stefanovo liječenje, kao i novac od prodatih prehrambenih proizvoda i bezalkoholnih pića, koje su za ovu priliku obezbijedili donatori", navela je Jovičićeva.

Jovičićeva je rekla da su pojedine političke stranke već izrazile želju da učestvuju u humanitarnoj utakmici "Igram i doniram za Stefanovo srce", koja će biti odigrana u ponedjeljak, te naglasila da će političari svoje učešće na utakmici morati da plate, i to na dva moguća načina: "igram i doniram 50 KM" ili "ne igram, ali doniram 100 KM".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC