• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea s Katnićem napada Cedevitu

Autor mondo.ba

Igokea u 16. kolu ABA lige dočekuje učesnika Top 16 faze Evrolige Cedevitu.

  U 14. kolu ABA lige u Laktaše dolazi učesnik Top 16 faze Evrolige Cedevita.

Međusobni skor ove dvije ekipe je apsolutno na strani Cedevite koja je u devet mečeva trijumfovala osam puta. Dušan Katnić će protiv Cedevite odigrati prvi meč od povratka u Laktaše.

" Cedevita će nakon Evrolige sigurno biti potrošena. Međutim to je Evroligaška ekipa, kvalitetna na svim pozicijama, na nama je da se što blje pripremimo, da odigramo jednu jaku utakmicu i da tražimo svoju šansu. Sigurno da oni imaju 12 jakih igrača na svim pozicijama, ali mislim da uz masimalno angažovanje od prvog do poslendjeg minuta, uz našu publiku možemo ostvariti jedan pozitivan rezultat", rekao je Katnić.

Igokea je nakon pobjede u Beogradu protiv Crvene zvezde doživjela poraze od Budućnosti, Zadra i Tajfuna.

" Uz Crvenu zvezdu Cedevita je jedan od najkvalitetniih timova u ABA ligi, a rezultati i u Ligi šampiona to pokazuju. To je tim koji je pravljen za Ligu šampona i završnicu ABA lige i sigurno je da su oni favoriti i u ovoj utakmici, ali ljepota košarke i jeste u tome što favoriti uvijek ne moraju da pobijede. Mi ćemo tražiti šansu za iznenađenje do koje bi došli kroz naš odnos prema igri i zalaganje. Ukoliko se ukaže i mala šansa mi moramo da je iskoristimo jer se dvije prilike sigurno neće ukazati. Mi moramo popraviti nedostatke iz prvog dijela u kojem smo imali i jako dobrih utakmica,  ali i mečeva koje smo igrali toplo-hladno, posebno kada je u pitanju odbrana. Sa Katnićem smo dobili na iskustvu, dobili smo kvalitetnog igrača u rotaciji. Imamo probem sa visokim igačima jer je i Mikulić bio van stroja, što je svakako problem protiv Cedevite koja je dominantna pod košem na čelu sa Bilanom", rekao je trener Igokee Željko Lukajić.

Utakmica Igokea- Cedevita igraće se u nedjelju od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC