• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sremska Mitrovica, pa tek onda Bajern"

Autor mondo.rs

Crveno-beli uoči utakmice jeseni gostuju najprijatnijem iznenađenju ABA lige. "Idemo u Mitrovicu sa željom da nastavimo niz", najavio je kapiten ekipe.

Na početku nedelje u kojoj će odrediti svoju dalju evropsku sudbinu, Crvena zvezda Telekom putuje u Sremsku Mitrovicu, na gostovanje Mega Leksu.

Sa neizbežnim mislima i o Bavarcima, tim Dejana Radonjića nastupiće u 21.00 čas u hali Pinki, gde će je dočekati borbeni domaćin, koji trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli ABA lige.

Kapiten Zvezde Branko Lazić bio je učesnik borbenih duela sa Megom, a jednom prilikom je protiv ekipe u roze dresovima ubacio 22 poena.

"Imali smo dosta teških utakmica u prošlosti sa ekipom Mege. I ova će biti teška, posebno jer se igra na njihovom parketu u Sremskoj Mitrovici. Koliko se sećam, kao gosti uvek smo pobeđivali u nekoliko navrata sa ne više od 4-5 poena"

"Mega je mlada, vrlo talentovana ekipa, a mi smo sa druge strane u žestokom ritmu i u periodu sa puno važnih utakmica u Evroligi i ABA ligi. Ipak, idemo u Mitrovicu sa željom da pobedimo i da nastavimo uspešan niz u regionalnom takmičenju. Zato pozivam i naše navijače da dođu u velikom broju u ponedeljak i da nam pomognu da dođemo do važnih bodova", poručio je Lazić.

U prošloj sezoni, košarkaši Crvene zvezde Telekom i Mega Leksa odigrali su nekoliko uzbudljivih duela.

Crveno-beli su u 4.kolu regionalnog takmičenja, 19.oktobra 2014.godine, pobedili u dvorani „Pionir" sa 93:77, dok su košarkaši Crvene zvezde Telekom u Sremskoj Mitrovici u okviru 17.kola ABA lige 11.januara ove godine, pobedili kao gosti Mega Leks sa 77:75.

- See more at: http://www.kkcrvenazvezda.rs/lazic-sa-megom-uvek-dobri-i-neizvesni-mecevi-13-12-2015.html#sthash.SPrcPX6V.dpuf

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC