• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Mogu samo da čestitam mojim igračima

Trener Igokee Željko Lukajić nije imao zamjerki na igru protiv Cedevite u kojem je njegov tim poklekao u dodatnih pet minuta i upisao četvrti uzastopni neuspjeh u ABA ligi.

"Igosi" su vodili 38 minuta protiv zagrebačke ekipe, koja je u Laktaše došla poslije plasmana u Top 16 Evrolige, ali su ispustili prednost i na kraju trojkom Aleksandra Ćapina izborili produžetak.
Međutim, Zagrepčani su serijom od 9:0 na startu dodatnih pet minuta "prelomili" utakmicu i zabiljiželi novu pobjedu.

BIlo je 86:91, u regularnom toku 76:76 (20:13, 22:24, 17:17, 17:22).

"Mogu samo da čestitam svojim igračima, napravili smo jednu divnu predstavu u jednoj divnoj atmosferi, nedostaje još nekih stvari, ali to je pitanje vremena", izjavio je Lukajić, a prenio klupski sajt.

"Promašili smo dosta otvorenih šuteva iz izgrađenih pozicija što je jako bitno, a siguran sam da će doći i ta forma. Imali smo kvalitetan angažman i vidljivu želju i što se tiče odbrane i napada. Bilo je i bacanja po terenu, a mi smo imali priliku ali protiv ovakvog tima koji ima mnogo igrača koji mogu riješiti utakmicu teško je braniti. Nismo ostvarili pobjedu, ali mene raduje to što smo se vratili, pokazali smo da znamo igrati košarku i da imamo potencijala. Sigurno ćemo s vremenom da porastemo i steknemo samopouzdanje".

Povratnik u tabor šampiona Bosne i Hercegovine Dušan Katnić upisao je sedam poena u premijernoj utakmici po dolasku iz Krke.

"Mislim da smo imali dobijenu utakmicu, ali nismo imali dovoljno koncentracije i mislim da napad nije išao kako treba u posljednja tri minuta kada se lomio rezultat. Mislim da smo, kada je u pitanju borba i zalaganje, odigrali jednu dobru utakmicu. Meni lično je veoma krivo što nismo pobijdili a imali smo lijepu priliku da savladamo evroligaša i učesnika Top 16 faze", rekao je Katnić.

Igokea je na devetom mjestu na tabeli sa pet pobjeda uz devet poraza, dok je Cedevita na drugoj poziciji sa omjerom od devet trijumfa i tri neuspjeha.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC