• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CEDEVITA: Ovo je sve što košarka može da pruži

Autor mondo.ba

U zagrebačkoj Cedeviti prezadovoljni pobjedom poslije produžetka nad Igokeom o kojoj su pričali u superlativima.

Sjajnom serijom od 9:0 u dodatnih pet minuta izabranici Veljka Mršića "slomili" su šampiona Bosne i Hercegovine u Laktašima iako su "igosi" bili u najmanju ruku ravnopravan rival sa učesnikom Top 16 faze Evrolige.

Domaćin je vodio 38 minuta, pa ispustio vođstvo, da bi u posljednjim trenucima trojkom Aleksandra Ćapina izborio produžetak, ali su Zagrepčani uspjeli da u dodatnih pet minuta stignu do nove pobjede.

...
Izvor: YouTube

"Bila je ovo zanimljiva utakmica koja je pružila sve što košarka može da pruži. Igokea je ušla u produžetak trojkom Ćapina u posljednjoj sekundi, a mi smo uspeli pobijediti iako smo veći dio meča igrali loše, bez energije i potrebne koncentracije. Međutim to je bilo razumljivo nakon svega onog što smo pokazali u petak u Evroligi ali smo se uspjeli skupiti, pokazati karakter i dobiti utakmicu", rekao je Mršić, a prenio sajt Igokee.

Zlatni kadet selekcije Bosne i Hercegovine Džanan Musa pohvalio je domaću ekipu na odličnoj igri i navijače u Laktašima.

"Igokea je izuzetno dobar tim, pokazali su da imaju karakter, publika je bila odlična i bilo je jako teško igrati ovdje. Odigrali smo prije dva dana tešku utakmicu u Evroligi, bilo je zaista teško regenerisati se i doći ovdje i pobjediti utakmicu", rekao je košarkaš Cedevite.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC