• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simonović za glavobolju Radonjića

Autor mondo.rs

Krilni igrač Crvene zvezde nezgodno doskočio i povredio zglob na utakmici protiv Mega Leksa...

 Simonović za glavobolju Radonjića Izvor: MN PRESS

Važan igrač Crvene zvezde povredio se u lošem trenutku, samo četiri dana pre odlučujuće utakmice za plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Marko Simonović je u šestom minutu derbija 14. kola ABA lige protiv Mega Leksa doskočio na nogu Timotea Luvavua i sa bolnim izrazom lica napustio teren.

Kamera je ubrzo prikazala Zvezdinog veterana i reprezentativca Srbije sa nogom podignutom na reklamni pano i velikom kesom leda na povređenom skočnom zglobu.

Crveno-beli su u tom trenutku vodili u Sremskoj Mitrovici čak 13:2, a Simonović sa šest poena (dve trojke iz četiri pokušaja) bio najbolji strelac.

Ostaje da se vidi koliko je teška njegova povreda i da li će uspeti da se oporavi do petka i okršaja sa Bajernom. Koliko je Simonović značajan "šraf" u postavci Dejana Radonjića najbolje se vidi iz podatka da je poslednjih nedelja i u ABA ligi i u Evroligi igrao tridesetak minuta po utakmici.

Inače, sredinom druge četvrtine je na klupu morao i Marko Gudurić, koji se požalio da je "nabio" palac na ruci, dok je Kvinsiju Mileru pukla arkada, ali su oni smogli snage da nastave utakmicu.

Crvena zvezda u poslednje vreme je u velikoj meri kompletirala redove, pošto je Markusu Vilijamsu istekla suspenzija, a Nemanja Dangubić je počeo da se "skida" za utakmice posle povrede kuka. Još se čeka povratak kapitena Luke Mitrovića, koji trenutno još nije na vidiku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC