• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić o Simonoviću: Nema preloma

Autor mondo.rs

Prva informacija o povredi važnog igrača Zvezde uoči "meča jeseni".

 Marko Simonović povrijeđen, nema preloma Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Marko Simonović "otvorio" je utakmicu protiv Mega Leksa pogodivši dve trojke za pet minuta, pre nego što je doskočio na nogu Timote Luvavua.

U tom, šestom minutu igre pao je na parket i ostao da leži sa bolnom grimasom, pre nego što su ga saigrači odveli do klupe, a potom i odneli do svlačionice.

Posle meča i pobede svog tima, Dejan Radonjić rekao je novinarima prve rezultate pregleda Simonovićevog zgloba, koji su potvrdili da se nije dogodilo ono najgore - prelom.

"Ništa nije slomljeno... Ima otok, već je snimljeno, nije ništa slomljeno. Svaki takav detalj dovoljno nas remeti, ako se zna da je Simonović u sjajnoj formi i da je značajan deo u našem timu. To dodatno otežava situaciju", rekao je šef struke crveno-belih.

Da li će to značiti da bi Simonović ipak mogao da nastupi protiv Bajerna? Brzo će biti razjašnjeno...

O utakmici i trijumfu crveno-belih, Radonjić je rekao:

"Znali smo i u najavi rekli da nas čeka težak meč protiv Mege. Već neko vreme posle svakog duela u Evroligi ja se ponavljam, ali to nije bez razloga. Dobro smo krenuli, čvrstom odbranom smo pravili razliku, ali stvari su se promenile posle povrede Simonovića. Nakon toga je i Gudurić morao da napusti igru zbog lakše povrede i to nas je u značajnoj meri poremetilo".

"Bili smo mekani u odbrani, izgubili smo mnogo lopti i dozvolili Megi da stvori razliku. Međutim, u završnici, kada je izgledalo da domaćin kontroliše rezultat, mi smo bili veoma dobri u odbrani i nešto precizniji u napadu, ali je bilo loše selekcije dodavanja. Ušli smo u produžetak i na kraju slavili. Jako me raduje što smo u teškim okolnostima u završnici uspeli budemo dobri i uzmemo bodove"

Izvor: MN PRESS

Trener Mega Leksa Dejan Milojević dao je posle meča kratku izjavu. Parket je napustio ljut i na sudije i na svoje igrače.

"Čestitam Zvezdi na pobedi i želim im sreću u narednoj utakmici sa Bajernom".

Krilni centar domaćina Danilo Nikolić smatra da je Mega morala bolje i staloženije u završnici.

"Igrali smo veoma tešku utakmicu, gde smo morali u finišu da odigramo pametnije. Imali smo egal ceo meč, ali promašeni šutevi i neke glupe odluke u napadu su presudile da izgubimo ovu utakmicu. Okrećemo se narednoj utakmici sa Partizanom i pokušaćemo da u tom duelu zabeležimo pobedu", poručio je Crnogorac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC