• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Autsajderi u svakom pogledu

Treneru Partizana Dušku Vujoševiću teško je pao neuspjeh u duelu sa Unikahom, pred više od 6.000 gledalaca u hali Pionir.

 Vujošević: Autsajderi u svakom pogledu Izvor: MONDO

Svjestan trenutnih limita ekipe koju trenira, priznavši brojne greške svojih igrača, Vujošević je konstatovao da je Partizan "drastično oštećen" suđenjem Turčina Sahina i Grka Spiridonosa.

"Nezadovoljan sam suđenjem i smatram da smo drastično oštećeni. Svirali su nam svaki kontakt, a njima su dozvolili tuču. Ovo ne ide na čast ljudima u Evroligi koji delegiraju sudije, ali i mi snosimo dio krivice", rekao je on.

Vujošević ne može da prežali što mu svakog ljeta odlaze najbolji igrači. On je i poslije poraza od Unikahe ponovio da nema svrhe opet ići do četvrtfinala Evrolige, jer bi Partizan i tada bio neadekvatno tretiran od strane države i sponzora.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!

"Kompletiraćemo tim, vjerujem da ćemo raditi kvalitetno i da ćemo biti sve bolji. Da li ćemo u međuvremenu da propustimo još neku ovako dobru priliku, to ćemo da vidimo. Ja se nadam da ćemo što prije stabilizovati formu".

"Ali treba znati da je Partizan u Evroligi autsajder u svakom pogledu. Mi nemamo obavezu ni prema kome, osim prema sebi i navijačima. Hvala im što su došli da nas bodre"
, zaključio je Vujošević.

Strateg crno-bijelih čestitao je Unikahi na pobjedi, a opravdanje je pronašao u mladosti i neuigranosti svog tima, koji je doveo plejmejkera Boa Mekejleba prije tri dana, dok je krilni centar Lorens Roberts doputovao u Beograd na dan utakmice.

"Stranac (Mekejleb) je tek došao i treba mu vremena. Nisam mislio da ću ga na ovoj utakmici koristiti 28 minuta, tako da je normalno što je u određenom trenutku pao i počeo da griješi. Međutim, on je pokazao svoje kvalitete".

"Izgubili smo dosta lopti u trećoj četvrtini, nismo mogli da izvedemo aut. Međutim, smatram da nam je za pobjedu trebalo deset poena razlike na dva minuta prije kraja", ponovo se dotakao sudijskog kriterijuma.

Trener Unikahe Aito Garsija Reneses poslije dužeg vremena je napustio Pionir sa osmjehom na usnama.

"Loše smo počeli sezonu, imamo problema sa povredama, ali igramo sve bolje. Nisam zadovoljan prvim poluvremenom, kada nismo bili mentalno jaki, a Partizan odlično šutirao za tri poena. U nastavku ipak nisu mogli da igraju istim intenzitetom. Srećan sam zbog pobjede".

Aito je upitan kako vidi učinak sudijske trojke.

"Nezadovoljan sam kriterijumom suđenja, pogotovo u prvoj i drugoj četvrtini", smetalo mu je suđenje dok je njegov tim gubio.

Razumljivo.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC