• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džouns: Zvezdaši lažu!

Centar Crvene zvezde optužio je čelnike kluba da su lagali kada su rekli da je ugovor sa njim raskinut jer je bio opterećen porodičnim problemima.

 Džouns: Zvezdaši lažu! Izvor: MONDO

"Ne želim da pričam mnogo o tome, samo ću reći da je laž da imam porodičnih problema i da se zbog toga vraćam", rekao je kratko Dvejn Džouns, koji je u četvrtak na aerodromu čekao let za SAD.

Interesantno, Džons je bio na aerodromu kada je iz Amerike doletio njegov zemljak Lorens Roberts, koji se iz crveno-bijelog preobukao u crno-bijeli dres.

Generalni menadžer Zvezde Milan Opačić izjavio je da je sa Džounsom raskinuta saradnja jer je imao porodičnih problema, "što je bilo evidentno po njegovom ponašanju".

"Non-stop je bio na vezi sa Amerikom. I pored toga što nam je u ovom momentu izuzetno potreban, mislili smo da je ljudski da mu izađemo u susret, kako bi bio uz porodicu. Po ugovoru smo mogli da ga zadržimo, ali pitanje je koliko bi nam u ovakvoj situaciji pomogao", rekao je Opačić.

Zanimljivo, Džouns je rekorder po broju provedenih SATI u KK Crvena zvezda, mada je u klubu sa Malog Kalemegdana bilo je puno epizodista, čak i statista. Tako, na primjer, Lejvor Postel, koji u sezoni 2006/07. nije čak prošao ni ljekarske preglede!

Ne treba zaboraviti ni Vrbicu Stefanova koji je odigrao samo jedan meč, doduše zvaničan za Crvenu zvezdu, kao ni Antonija Burksa, Bilija Tomasa, Entonija Rajsa...

Bilo je još komičnih transfera u Crvenoj zvezdi. Tako je Amerikanac Norman Ričardson odlučio da prekine karijeru, kako je objasnio tadašnji trener Zmago Sagadin, jer je odlučio da se posveti biznisu!?

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC