• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuk: Duletu i Partizanu, svaka čast!

Omar Kuk je uspio! Poslije osam poraza, Amerikanac, bivši igrač Crvene zvezde, uspio je da pobijedi Partizan, u dresu Unikahe.

 Kuk: Duletu i Partizanu, svaka čast!  Izvor: MONDO

Poslije pobjede Unikahe nad Partizanom u 1. kolu Grupe B Evrolige u "Pioniru", Kuk nije likovao, izašao je iz svlačionice mirno, a onda su krenuli hvalospjevi na račun Duška Vujoševića, inače njegovog selektora u reprezentaciji Crne Gore.

"Partizan se stvarno borio jako. Dule im je dao plan utakmice, a oni su dobro odradili posao. Kada se još bolje uklope, biće još opasniji. Mislim da Partizan neće biti jak kao prošle sezone, ali bore se izuzetno i imaju fantastičnu atmosferu. Vodili su 35. minuta, ali smo na kraju izvukli sve što smo imali i slavili", rekao je "Crnogorac" Kuk, prenosi "Sportski žurnal".

Kuk je u dresu Crvene zvezde pretrpio šest poraza protiv Partizana, u dresu Unikahe dva. Ovo mu je prva pobjeda nad crno-bijelima i to u gotovo neosvojivoj hali "Pionir".

Ipak, Kuk je ostao na zemlji.

"U državnom timu Crne Gore Dule i ja smo postali bliski. Jedino mi je žao zbog jezičke barijere, jer on ne govori srpski, a ja engleski jezik. To je teško, ali dva čovjeka sa košarkaškim umovima mogu skroz normalno da se razumiju bez obzira na sve", dodao je plejmejker Unikahe.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC