• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Na pobjedu u Ljubljani

Autor mondo.ba

Po jubilarni deseti put, Igokea će se u nedjelju s početkom u 17 časova u Ljubljani sastati sa Union Olimpijom u okviru 15. kola ABA lige.

"Igosi" imaju bolji međusobni skor sa "zmajčekima" (šest pobjeda, tri poraza), a pred nedjeljni dvoboj su poravnati na tabeli regionalnog takmičenja sa omjerom od po pet trijumfa i devet neuspjeha.

Američki centar Kris Buker će upisati svoje prve minute u dresu šampiona Bosne i Hercegovine protiv svog nekadašnjeg tima i sigurno će biti jedan od aduta Željka Lukajića u Ljubljani.

"Olimpija je prva načela Zvezdu, imala je šut protiv Partizana za pobjedu ali ambicije i roster se definitivno ne slažu sa njihovim rezultatima koje su ostvarili u dosadašnjem toku ABA lige. Pokazali su da znaju da odigraju ali su u sistemu 'toplo-hladno'. Plasirali su se u drugi krug Evrokupa i definitivno su tim koji zavrjeđuje pažnju i kada gledate igrače pojedinačno. Rajt i Rupnik su na pozicijama pleja, Lešić, Zakis, Zagorac na visokim pozicijama, tu je Lapornik koji ima dobru sezonu i sve ovo ukazuje da ćemo imati izuzetno težak meč. Mi žemo svakako uprkos tome tražiti svoju šansu za pobjedom, ali meni je najvažnije da angažman, pristup i želja za igrom bude na nivou kao protiv Cedevite", rekao je trener Aleksandrovčana u najavi utakmice.

Centar Igokee Miloš Komatina takođe očekuje tešku utakmicu, ali je uvjeren da prvak BiH može da zabilježi trijumf zbog velike motivacije da se prekine serija od četiri uzastopna poraza.

"Očekuje nas jedno teško gostovanje u Ljubljani jer svi znamo kako Olimpija igra pred svojim navijačima. Mi smo u utakmici protiv Cedevite pokazali da smo se malo podigli iz loših rezultata ali smo nažalost poraženi u neizvjesnoj završnici. Pred ovaj meč izuzetno smo motivisani i mislim da, ukoliko ponovimo pristup i igru kao protiv Cedevite, da možemo doći do pobjede. Znamo kako Olimpija igra, jaki su na visokim pozicijama, na kojima igraju Lešić, Zagorac, Zakis, dok je na spoljnim pozicijama pokretačka snaga Rajt, on ubrzava njihovu igru i ukoliko njega zaustavimo mislim da imamo veliku šansu da pobijedimo na ovom gostovanju", izjavio je Komatina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC