• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Sledi najteži meč

Autor mondo.rs

Crveno-bele posle uspešno okončane misije u Evroligi očekuje težak zadatak u 15. kolu ABA lige. Gostuju ekipi Budućnosti, lideru regionalnog takmičenja

 Buducnost-Crvena-zvezda-15.-kolo-ABA-lige Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Za Crvenu zvezdu nema odmora. Naprotiv! Posle teškog zadatka u Pioniru protiv Bajerna i borbe za Top 16, u ABA ligi ih očekuje još jedan važan test.

U ponedeljak u 15. kolu regionalnog takmičenja gostuju lideru - ekipi Budućnosti u Podgorici.

 Crvena zvezda je slavila u prvom duelu protiv crnogorskog tima, u 2. kolu u Beogradu (83:62), ali su Podgoričani nakon toga nanizali brojne pobede i zaposeli čelo tabele sa skorom 12-2

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, koja ima pobedu manje (11-3), svestan je da će njegov tim, koji je i fizički i emotivno ispražnjen, imati ozbiljan test, ali da će pokušati da ga uspešno završi.

"Posle svake utakmice u Evropi nije isto, vidite da to nisu iste utakmice, jer je potrošnja u svakom smislu ogromna. Ipak, znamo šta donosi ABA liga, i to je naš prioritet. Očekuje nas vrlo težak meč, dobro poznajem i ekipu Budućnosti i kakvu atmosferu prave navijači u Podgorici. Potrebno je vreme da dođemo do boljih mečeva u tom takmičenju posle Evrolige. Mi smo odmah posle duela sa bajernom odradili trening u pokušaju da se dobro spremimo za meč u Podgorici", izjavio je Radonjić.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić ističe da će bez obzira na sve njegov tim pokušati da ostvari trijumf, jer je ABA liga veoma važno takmičenje.

"Očekujemo jako tešku utakmicu, koja će biti izuzetno važna za raspored na tabeli. Bajern je već zaboravljen i okrenuli smo se potpuno utakmici u Podgorici još u subotu. U Crnoj Gori smo tek prošle godine slavili i to izuzetno teško. Znamo kakva je atmosfera u Morači... To je pravi domaći teren. Međutim, naš cilj se zna, bez obzira na ogromnu potrošnju, jer je to duel za vrh tabele".

Marko Simonović smatra da Zvezdu u Podgorici očekuje najteži duel u sezoni.

"Očekuje nas veliko iskušenje i sigurno najteža utakmica u regularnom delu sezone. Direktna borba za vrh tabele. Dobro znam taj parket i atmosferu, i koliko domaći parket znači Budućnosti. Jesmo ispražnjeni posle velike pobede, ali naš cilj je jasan, a to je što bolji rezultat u ABA ligi", napomenuo je Simonović.

Duel Budućnost - Crvena zvezda na programu je u ponedeljak od 21 čas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC