• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spahija: Perović nas odveo u propast

Španska Valensija obrukala se porazom od Deksije Monsa (78:63) u kvalifikacijama za Evrokup, a trener Neven Spahija našao je glavne krivce za debakl.

 Spahija: Perović nas odveo u propast Izvor: MONDO

Hrvatski stručnjak osuo je drvlje i kamenje po srpskom reprezentativcu Kosti Perovići i Amerikancu Rolu Maršalu, okrivivši ih da su oni najzaslužniji za bruku protiv belgijske ekipe.

“Perovićeve greške su nam slomile ritam i odvele nas u propast. A, kada je Maršal u pitanju, prema sadašnjoj formi on nema mjesto u ovoj ekipi. Ovo je bila velika sramota za klub i ne postoji opravdanje za očajnu partiju”, rekao je Spahija.

Srpski košarkaš nalazi se u nemilosti hrvatskog trenera, a da stvar bude gora po Perovića, Spahija ima potpunu podršku uprave kluba, na čelu sa predsjednikom Visenteom Solom.

“Istina je da nekoliko igrača nije bilo na pravom nivou. Najbolja stvar na svijetu je istina i treba je reći, iako je nekad hladne glave ne kažemo. Neven je iskusan trener i sve što on kaže kaže sa najboljom namjerom, a on je taj koji najbolje poznaje igrače”, rekao je Sola.

On je dodao da ipak vjeruje u ekipu, ali da je potrebno određeno vrijeme da se tim u kojem ima mnogo mladih igrača uigra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC