• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Da zasučemo rukave...

Autor mondo.ba

U derbiju začelja ABA lige, Igokea je protiv Metalca pretrpjela šesti uzastopni poraz, a već peti na domaćem terenu u Laktašima.

Ni promjena na klupi nije donijela prekid crne serije Igokee, koja traje još od trijumfa protiv Crvene zvezde prije više od mjesec dana.

Od tog 22. novembra, Aleksandrovčani su nanizali čak šest neuspjeha u nizu, a posljednji su pretrpjeli sinoć na svom parketu od Metalca Farmakom 60:66. Bio je to već 11. poraz ove sezone na Jadranu, a čak peti na domaćem parketu.

Dragan Bajić, koji se nedavno vratio na kormilo "igosa", svjestan je da je njegova ekipa u veoma lošem psihološkom stanju, što se odražava i na igre košarkaša Igokee.

"Čim sam došao, na prvom treningu sam vidio da ovaj tim nije u dobrom stanju, posebno taj psihološki momenat i vjerujem da je to razlog nekih taktičkih grešaka zbog koji smo ispadali kao djeca. Nedopustivo je da se dozvoli veliki broj lakih poena protivnika bez ikakve pomoći, mnogo skokova u napadu... na sve sam to upozoravao, ali za dva dana se ništa nije moglo uraditi. Pokušao sam da opustim te momke koji su u teškom psihološkom stanju, vidjelo se da ne smiju ni da pogledaju prema košu, ne smiju da šutnu trojku. Ostaje nam da zasučemo rukave i pokušamo ostvariti što bolje rezultate u budućnosti", istakao je Bajić.

Iskusni Vuk Radivojević bio je jedan od najlošijih igrača Igokee u porazu od Metalca.

"Težak poraz za nas, svjesni smo svega, ali utakmicu smo odigrali katastrofalno. Počinjem od sebe, pa od svih ostalih. Jednostavno nismo mogli da se sastavimo, izgubili smo se u strahu. U prvom periodu dali smo sedam poena, poslije se vratili, ali nismo uspjeli da prelomimo meč. Imali smo zaista veliki broj promašenih bacanja, i svi ostali procenti su bili loši. Ovo je bila jako loša utakmica, svjesni smo toga i moramo da se okrenemo treningu i pokušamo da se dignemo, očistimo glave i krenemo dalje", poručio je Radivojević.

Prezadovoljan je nakon šestog ovosezonskog trijumfa bio Vladimir Đokić, trener Metalca Farmakom.

"Uradili smo veliku stvar. Čestitao bih Igokei na korektnoj igri, mi smo utakmicu shvatili kao biti ili ne biti. Uspjeli smo se motivisati uprkos velikim problemima u timu, tako da želim da se zahvalim igračima koji su odreagovali na jedan fantastičan način. Sada nas očekuje Sutjeska i grčevita borba za opstanak u ABA ligi", rekao je Đokić.

...
Izvor: YouTube

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kole

prazna prica,pa RadivKakvaRadivojev su i doveli Igokeu dovIgokeue zato sto su radili su hteli i imali svu slivise nisu stasliboduvisesta,sramota i bruka

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC