• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vitkovac: Više borbe, više žrtve protiv Igokee

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Iskusni krilni centar kaže da Partizan u meču protiv Igokee mora da se oduži navijačima.

 Cedomir-Vitkovac-pred-Partizan-Igokea Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Utakmica 17. kola ABA lige između Partizana i Igokee (nedjelja, 17.00) mirne duše se može svrstati u kategoriju direktnih okršaja u borbi za opstanak.

Partizan je do sada slavio samo šest pobjeda i nalazi se u mini-seriji od dva poraza, dok Igokea ima za nijansu lošiji skor i opterećenje nizom od čak šest poraza.

"Igosi" su posljednji trijumf ostvarili upravo u Pioniru, protiv Crvene zvezde, a nedavno su obavili i promjenu trenera (Dragan Bajić umjesto Željka Lukajića), koja se na početku (poraz od Metalca u Laktašima) nije pokazala pravim potezom.

"Čeka nas teška utakmica, protiv veoma neugodnog i iskusnog tima. Nekoliko puta su već pokazali da su sposobni za velika iznenađenja. Porazi su ih pritjerali uza zid, ali i mi smo u istoj situaciji. Vrijeme je da pokažemo reakciju i da našoj fenomenalnoj publici konačno počnemo da vraćamo na pravi način", rekao je na konferenciji za novinare Čedomir Vitkovac.

Posljednji dan pripreme za važan meč prolazi i u znaku informacije da su igrači i stručni štab novčano kaznjeni zbog ukupnog utiska koji su ostavili u dosadašnjem toku sezone.

Da li je time povećan pritisak na ekipu?

"Jedini pritisak koji imamo je da igramo na pravi način. Moramo da se maksimalno borimo, više da se žrtvujemo... Ako popravimo te elemente, sigurno će sve biti bolje", poručio je Vitkovac.

Posljednja utakmica crno-bijelih u 2015. počinje u 17 časova, a blagajne Pionira biće otvorene u 14.30. Ulaznice koštaju 300 dinara (oko 2.5 evra) za tribine i 500 za parter (4 evra).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC