• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee: Tim reaguje na moj sistem

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

"Bilo je evidentno da to u prošloj utakmici nije ličilo ni na šta", kaže Dragan Bajić.

 Dragan Bajić poslije pobjede Igokee nad Partizanom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Pobjeda nad Zvezdom u Pioniru, pa šest poraza, pa pobjeda i nad Partizanom u Pioniru. Tako izgleda sezona Igokee u posljednjih mjesec i po dana.

U nedjeljnom duelu sa crno-bijelima, tim Dragana Bajića ostvario je prvi trijumf od kada se on vratio na klupu. Pred 2.500 posjetilaca hale Pionir, na čelu sa Vukom Radivojevićem, Aleksandrovčani su pobijedili domaćina na isti način kao i kada su gostovali Zvezdi.

Gubili su na poluvremenu, u trećoj četvrtini se vratili u igru i do finiša potpuno preuzeli kontrolu. Radivojević je protiv crveno-bijelih ubacio 18 poena i prelomio meč, što je uradio i večeras, uz čak 26 poena kraj svog imena.

 "Bila je ovo jako bitna utakmica za nas. Pobijedili smo u vrlo teškoj situaciji. Možda ste čuli da nisam bio zadovoljan stanjem koje je vladalo u ekipi, nekim taktičkim stvarima, a najviše je psihološki tim bio dosta potonuo. Trebalo je dosta truda i razgovora da se tim vrati u normalu. Vidjelo se i u utakmici protiv Metalca da to nije ličilo ni na šta. Tako je bilo i za laike, a naravno i za mene", rekao je Dragan Bajić.

"Obavili smo poslije tog meča razgovore sa igračima, ja sam obavio neke analize i jasno im stavio do znanja da od tog momenta krećemo u sistem rada koji ja praktikujem od kad se bavim ovim poslom, a igrom slučaja se ukazalo dobrim. Raduje me što su u kratko vrijeme pokazali dobre reakcije i što su sve to pokazali večeras"

Igokea se trijumfom izjednačila sa crno-bijelima na diobi devete pozicije tabele. I jedni i drugi imaju skor 6-11 i samo pobjedu više od Sutjeske.

"Znali smo da će Partizan igrati pod pritiskom, da ima imperativ i da neće imati ljepotu u igri. Prvo poluvrijeme pokazivalo je dosta grča. Pokušao sam da na poluvremenu sugerišem prodor igru, pogotovo posleij bonusa i eto, otvorio se šut, pogodili smo osam trojki, a raduje i skok u napadu. Smanjili smo i broj izgubljenih lopti i to je takođe jako značajno", podvukao je Bajić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC