• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega sa Zagorcem u Laktaše

Trener Mege vjeruje u novi uspjeh protiv Igokee, koji bi ekipu još više približio plej-ofu ABA lige

Za Dejana Milojevića nema dileme - Mega Leks u svakom meču ide na pobjedu! Pred njegovom ekipom u ponedjeljak je težak ispit u Laktašima u okviru 19. kola ABA lige.

"Igokea je dobar tim protiv koga igramo u nezgodnom momentu imajući u vidu da vode borbu za opstanak. Promijenili su dva, tri igrača čime su pokazali da traže reakciju ekipe i očekuje nas veoma težak meč. Naš cilj je plejof i nedostaje nam još par pobjeda da dođemo do njega. Vjerujemo u to što radimo, u svakom meču idemo na pobjedu i nadam se da ćemo biti uspješni i u Laktašima", rekao je Milojević za klupski sajt i dodao da će u sastavu biti i kapiten Rade Zagorac, koji je doživio povredu u prvom kolu ABA lige.

"Oporavak Zagorca teče po planu i očekujemo da zaigra u meču protiv Tajfuna. Fizički je spreman ali kod njega još uvijek postoji određena doza straha pri ulasku u duele i mi nećemo požurivati njegov povratak dok taj strah ne nestane u potpunosti", podvukao je Milojević.

Košarkaš Mega Leksa Boris Savović rekao je da je Igokea izuzetno iskusna ekipa, ali da vjeruje da će njegov tim agresivnom odbranom doći do novog trijumfa.

"Imamo svoj put ka plejofu i sljedeća prepreka je Igokea. U pitanju je vrlo iskusna ekipa na cijelu sa Vukom Radivojevićem koja posjeduje kvalitet. Potrebno je da odigramo agresivnu odbranu tokom svih 40 minuta meča i na taj način da pronađemo put do još jedne pobjede koja će nas približiti našem cilju, plasmanu u plejof", zaključio je Savović.

Utakmica između Igokee i Mega Leksa na programu je u ponedjeljak od 21.00 sati u Sportskoj hali u Laktašima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC