• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Mega igra najljepšu košarku

Autor mondo.ba

Šampion Bosne i Hercegovine, aleksandrovačka Igokea s velikim respektom dočekuje ekipu Mege Leks u 19. kolu ABA lige.

"Igosi" su u seriji neuspjeha i nalaze se na diobi posljednje pozicije na tabeli regionalnog takmičenja, pa su pod imperativom pobjede protiv četvrtoplasiranog tima ABA lige.

Trener domaćina Dragan Bajić, koji je poprilično promijenio roster, u hvalospjevima je govorio o gostima iz Sremske Mitrovice u najavi utakmice u Laktašima.

"U goste nam dolazi tim koji igra najljepšu košarku u ABA ligi i uz malo sreće, da nisu izgubili neke utakmice na jednu loptu, sada su mogli biti prvi. Igraju dosta agresivno, sa presingom po cijelom terenu tokom 40 minuta, konstantno su u kontaktu i iz te jake odbrane dolaze do mnogo lakih poena. U napadu igraju dosta lepršavo, sa dosta slobode. Istina da su dosta mlad i neiskusan tim ali su odlično posloženi i pod vođstvom Dejana Milojevća igraju zaista dobro", rekao je strateg Aleksandrovčana.

Jedan od aduta "igosa" u predstojećem dvoboju sa Megom biće Vuk Radivojević.

"Ovo je sigurno za nas težak period, dolazi nam Mega, ekipa koja ima najveću energiju u cijeloj ligi. Uklopili su mlade momke odlično, igraju fantastično, sa velikim samopouzdanjem i ne mijenjaju ritam tokom svih 40 minuta, bez obzira da li vode 20 razlike ili gube sa isto toliko koševa. Mi moramo da gledamo sebe, došlo je do promjena u sastavu, igraćemo bez Aleksandra Ćapina i Ivana Radenovića koji su napustili klub. Mi moramo da promijenimo naš pristup, znamo šta smo griješili i red je da se to promijeni. Moramo sada kada je teško da pokažemo karakter, želju i borbu i samo u tom slučaju možemo ostvariti pozitivan rezultat", podvukao je Radivojević.

Utakmica između Igokee i Mege igra se u ponedjeljak u Laktašima s početkom u 21 čas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC