• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Velika pobjeda!

Autor mondo.ba

Košarkaši i trener Aleksandrovčana prezadovoljni nakon trijumfa protiv Mega Leksa.

Sjajnom igrom, košarkaši Igokee savladali su u Laktašima ekipu Mega Leksa 80:75 i tako stigli do sedme pobjede, kojom su se izjednačili sa Olimpijom, Partizanom, Sutjeskom i Tajfunom.

Pet posljednjeplasiranih ekipa na Jadranu ima skor 7-12 i jasno je da će se do kraja sezone voditi žestoka borba za opstanak u ABA ligi.

Stoga je trijumf protiv Mega Leksa od izuzetne važnosti za šampiona BiH, kojem je svaka naredna utakmica kvalifikaciona.

"Čestitam mojm momcima na velikoj pobjedi. Znali smo šta nas čeka, Mega igra najljepšu košarku u ligi. Mi smo se jako dobro spremili, moji igrači su prihvatili sve sugestije i kada je u pitanju odbrana i kada je u pitanju napad. Išlo je to jako dobro. Imali smo problem sa Katnićevom povredom, osjetio je bol i u toku utakmice, a rano je ušao u faulove što je donijelo probleme u organizaciji, ali su neki drugi igrači nadomjestitli njegov izostanak i nedostatak pleja. Velika pobjeda za nas, mislim da sada ovo trebamo zaboraviti i odmah da se okrenemo sledećem meču, utakmici u Nikšiću", poručio je trener Igokee Dragan Bajić.

Jedan od najboljih u redovima "igosa" bio je Nemanja Krstić, koji je susret završio sa 14 poena.

"Jako bitna pobjeda za nas. Nama je sad svaka utakmica važna i nadam se da će sada početi niz boljih utakmica. Igrali smo odbranu kako smo planirali, bili smo agresivni, kontrolisali skok što je bilo jako bitno. U napadu smo bili skoncentrisani svih 40 minuta i na kraju smo uspjeli da slavimo", rekao je Krstić.

...
Izvor: YouTube

Meč 20. kola Sutjeska - Igokea na programu je u petak od 20 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC