• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje Frend košarkaška liga

Autor mondo.ba

Frend košarkaška liga, takmičenje za mlade košarkaše banjalučke regije od 11 do 14 godina, počinje u ponedjeljak.

Takmičenje u organizaciji KK Partizan TS Banjaluka i pod generalnim pokroviteljstvom kompanije m:tel okupiće oko 250 dječaka i djevojčica, a od 18. do 24. januara u dvorani OŠ "Borisav Stanković" biće odigrano ukupno 25 utakmica.

Predsjednik KK Partizan TS Banjaluka, Bogdan Stanojević, istakao je da je rezultat u drugom planu, a da je cilj ovog takmičenja da se širi sportski duh i da oni koji još nisu sazreli za takmičarske omladinske kategorije imaju priliku da igraju i osjete duh košarkaške igre.

"Osnovni cilj je da svoj našoj djeci iz 11 škola sa teritorije Banjaluke koja nisu stasala za takmičarske selekcije donesemo pravi duh košarkaške igre. U Frend košarkaškoj ligi rezultat nije u prvom planu, već je fokus na fer pleju principima i razvoju prijateljstva, elementima koji nam danas nedostaju u dječijem sportu. Ovaj događaj je, stoga, festival košarke, i ja se zahvaljujem kompaniji m:tel na podršci, jer su oni uvidjeli njegov značaj za djecu“, rekao je Stanojević.

Generalni sponzor Frend košarkaške lige je kompanija m:tel koja je , prema riječima portparola, Milice Stojaković, prepoznala veličinu ovog projekta i njegovu važnost za najmlađe, kao i pozitivne vrijednosti koje se ovim putem promovišu.

"Frend je naš brend namijenjen mladim ljudima, zahvaljujući kojem imate potpunu kontrolu troškova telefoniranja. Frend, kao što sama riječ kaže, simboliše prijateljstvo i mladalački duh koji sa sobom nosi i Frend košarkaška liga. A Frend ovaj put simboliše i prijateljstvo sa KK Partizan. Organizatorima želimo da turnir bude uspješan kao i prethodnih godina, svakako na zadovoljstvo mališana koji učestvuju i njihovih roditelja", rekla je Stojakovićeva.

Promoter ovogodišnje Frend košarkaške lige je kadetski reprezentativac Aljoša Janković, osvajač zlatne medalje sa kadetskog EP.

"Najvažnije je da djeca dođu i igraju, da se zabave, da upoznaju druge i druže se. Jas am prošao dosta i upoznao mnoge ljude zahvaljujući košar. Kada sam ja igrao Frend košarkašku ligu, bio sam jedan od najlošijih, ali sam stekao mnogo iskustva i znanja koja sam prenio na kasnija, ozbiljnija takmičenja", istakao je Janković.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rade

Prava stvar....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC