• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igosi" među "orlićima"

Autor mondo.ba

Košarkaši kadetske sekcije Igokee Dalibor Ilić i Marko Sekulić ponovo su dobili poziv od Košarkaškog saveza Srbije da se priključe mladoj srpskoj reprezentaciji.

  Na poziv potpredsjenika za mušku košarku Igora Rakočevića, "igosi" se moraju javiti na prozivku 20.januara 2016. u Beogradu odakle će prvo krenuti za Novi Bečej, prenio je klupski sajt šampiona Bosne i Hercegovine.



Po završetku priprema, U16 reprezentacija Srbije će učestvovati na međunarodnom turniru u Turskoj (Samsun), koji se održava u periodu od 30. januara do 06. februara. Polazak u Tursku je predviđen za 29. januar, a povratak je 08. februara.

Na spisku U16 nacionalnog tima Srbije su Marko Pecarski i Bogdan Nedeljković (Mega Leks), Dejan Marjanac (Vizura Šark), Alen Smajlagić i Mihajlo Stojanov (Kotež), Matija Jovanović, Bogdan Rutešić i Uroš Isailović (Partizan NIS), Veljko Radaković (Vojvodina Novi Sad), Zoran Paunović i Lazar Vasić (Crvena zvezda Telekom), Luka Cerovina i Mateja Maksimović (Polet Ratina), Bogdan Trifunović (Nibak Niš), Dalibor Ilić i Marko Sekulić (Igokea), Filip Petrušev (Španija) i Nikola Ivović (Francuska).

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

P

Što se lažemo. Pa zar oni nisu iz KK Partizan TS Banja Luka.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC