• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muke po Hemofarmu - pola tima van stroja

Trener Hemofarma Stevan Karadžić još ne zna sa kojim timom će u nedjelju (17 sati) dočekati Cibonu, jer su mu ekipu desetkovale povrede i grip.

 Muke po Hemofarmu - pola tima van stroja Izvor: MONDO

Kapiten Miljan Pavković počeo je da igra bez maske koju je nosio zbog povrede nosa, ali je Milivoj Božović pokidao prednje ukrštene ligamente i neće nastupati do kraja sezone.

Takođe, Milan Mačvan je pauzirao dvije nedjelje zbog povrede palca na nozi i postepeno će se vraćati u trenažni proces, dok Stefan Marković, Miloš Borisov, Uroš Petrović i Bojan Krstović imaju povišenu temperaturu.

"Neizvjesno je u kom sastavu ćemo izaći pred Cibonu. Ovo nam se desilo u najgorem mogućem trenutku. Desetkovani smo i svejedno je ko nam je protivnik", rekao je Karadžić.

Zbog povrede Božovića, Hemofarm je vratio Gorana Jagodnika, koji je igrao u ligi Slovenije i cijelo ljeto sa reprezentacijom te zemlje.

"Jagodnik je u kondiciji, poznaje dosta igrača i brzo će se uklopiti. Pored igračkih kvaliteta i iskustva i njegovi ljudski kvaliteti govore da je veliki borac i vođa", ocijenio je Karadžić.

Hemofarm je u prethodnom kolu izgubio gotovo dobijenu utakmicu protiv Partizana, a plejmejker i kapiten Pavković rekao je da je start sezone za njegovu ekipu neočekivan (1/3) i da su ih porazi u prva dva kola dosta poremetili.

"Bez obzira kakav je zdravstveni bilten ekipe, nemamo više pravo na poraz kod kuće, ma ko da nam je protivnik. Razumljivo je da smo pod većim pritiskom, ali svi smo uvjereni da imamo snage da prebrodimo probleme i dokažemo da nismo slučajno svrstani u grupu favorita za najviši plasman", rekao je Pavković.

Cibona je do sada jedini tim bez poraza u NLB ligi, a Pavković dodaje da se njegova ekipa na to ne obazire i da je upravo Cibona idealan protivnik da Hemofarm dokaže da ima ekipu za vrh tabele.

"Cibona je kvalitetnija nego prošle sezone. Oni su izuzetno snažna ekipa, pokrivena na svim pozicijama. Ipak, siguran sam da možemo ne samo da im pariramo, već i da ih pobijedimo", dodao je Pavković.

"Agresivna odbrana je preduslov uspjeha. Moramo svo vrijeme da budemo na visokom nivou. Ako im dozvolimo da diktiraju ritam, bićemo u velikim problemima. Optimista sam, bez obzira na trenutni poredak na tabeli", dodao je organizator igre Vrščana.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC