• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea: Nastaviti seriju i protiv Cibone

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u meču 21. kola ABA lige dočekuju Cibonu.

Nakon dvije pobjede u nizu (Mega Leks, Sutjeska) Igokea dočekuje Cibonu u Laktašima u meču 21. kola ABA lige. Do kraja će u borbi za opstanak svaka pobjeda biti od krucijalne važnosti. Sa dosta samopouzdanja i novim plejom Gipsonom Igokea dočekuje Cibonu.

„Imamo dvije vezane pobjede i nadam se da nećemo stati na tome jer je dobro poznato šta je naš cilj – opstanak u ligi, a prva prepreka na putu ka tom cilju je ekipa Cibone. Tim koji zaslužuje svaki respket na osnovu rezultata koje je postizao, posebno nakon dolaska trenera Damira Mulaomerovića, a naravno tim koji zaslužuje respekt zbog rostera koji posjeduje. Imaju mnogo talentovanih igrača koji odlično igraju uz podršku nekoliko iskusnijih koji su mnogo toga prošli u svojim karijerama. Međutim, mi igramo pred domaćom publikom, na svom terenu i pokušaćemo da nametnemo svoj ritam i uvedemo Cibonu u naš način igranja. Nadam se da će nas i publika podržati i ovim putem ih pozivam jer će nam njihova pomoć biti itekako potrebna“, rekao je u najavi meča trener Igokee Dragan Bajić.

„Očekujem izuzetno tešku utakmicu jer je Cibona izuzetno kvalitetan tim, međutim, mi igramo pred domaćom publikom i moramo igrati agresivno i na domaćem parketu doći do pobjede. Odigrali smo dve utakmice izuzetno kvalitetno i pokušaćemo nastaviti u istom ritmu i doći do pobjede koja bi nam mnogo značila u borbi za opstanak. Cibona ima dobar tim, ali mislim da sa jednom kvalitetnom energijom od početka do kraja utakmice, možemo doći do pobjede", kaže krilni centar šampiona BiH Kris Buker.

Meč Igokea- Cibona igraće se u nedjelju od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC