• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA 12: "Toplo - hladni" Borac Nektar

U utakmici s velikim preokretima košarkaši Borac Nektara pobijedili su Grude, 72:63, u meču četvrtog kola Premijer lige BiH.

 LIGA 12: "Toplo - hladni" Borac Nektar  Izvor: MONDO

"Pivari" su bolje otvorili utakmicu u dvorani "Borik" i prvih deset minuta okončali s plus 10 (22:12), ali su u drugoj četvrtini potpuno stali, pa su gosti serijom 0:14 prešli u vođstvo (22:26), a domaće su u ovoj dionici zaustavili na samo četiri poena.

Gosti su povećavali vođstvo i u trećem kvartalu i stigli do prednosti 26:36. Tada je počelo buđenje "pivara" i najviše zahvaljujući raspoloženom Ninoslavu Miloševiću u 25. minutu meča prelaze u vođstvo, 37:36. Od tada pa do kraja Borac nije ispuštao prednost do konačnih 72:63.

Trener Borac Nektara, Borislav Džaković, upozorio je i poslije ovog meča da nema lakih protivnika.

"Za nas nema lakih rivala, što ponavljam stalno, sve prihvatamo kao favorite. Loše smo odigrali drugu četvrtinu, ušli u kontraritam, ali smo se vratili u trećoj i bilo je bitno da ne uđemo u egal završnicu, jer smo mogli da dođemo u situaciju da se borimo za goli život", rekao je Džaković za "Fokus".

Ninoslav Milošević je u odlučujućim momentima odigrao najbolje i pomogao svom timu da zaustavi rivala i da anulira prednost Gruda.

"Odigrali smo sa dosta oscilacija, ali smo uspjeli da se ispravimo. Znali smo da se radi o ozbiljnom sastavu i da je svaka utakmica važna. Pali smo u drugoj četvrtini, pa smo u trećoj dodali gas i zaustavili rivala", rekao je Milošević.

U drugom zaostalom susretu četvrtog kola Mladost iz Mrkonjić Grada je savaldala mostarski Zrinjski sa 62:52. Ostale rezultate kola pogledajte OVDJE.

Tabela:
1. Igokea 7, 2. Čelik 7, 3. Sloboda 7, 4. Borac Nektar 7, 5. Mladost 6, 6. Sutjeska 6, 7. Čapljina 6, 8. Hercegovac 6, 9. Zrinjski 6, 10. Slavija 5, 11. Grude 5, 12. Leotar 4.

(MONDO, foto: Fokus)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC