• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Opstanak Igokee je tako blizu

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić čestitao je Budućnosti na zasluženoj pobjedi kojom su "povezali" 15. uzastopnih trijumfa u ABA ligi.

"Igosi" su se solidno držali u "Morači", ali nisu uspjeli da iznenade lidera regionalnog takmičenja ni peti put u Podgorici, pa je skor u korist crnogorskog prvaka porastao na 7:3.

Šef struke šampiona Bosne i Hercegovine je nakon meča najprije čestitao Podgoričanima i poželio im sve najbolje u plej-ofu.

"Budućnost je zasluženo pobijedila i želim joj puno sreće u nastavku ABA lige, želim joj da ostvari najveće ciljeve. Bilo je dobrih momenata, nosili smo se sa jako kvalitetnim sastavom, ali je u određenim trenucima dolazilo do pada koncentracije. U napadu izrađene situacije nismo rješavali, a Budućnost je to znala da kazni. Nismo mogli da računamo na Dušana Katnića, a neki koji su inače imali manju minutažu dobro su iskoristili šansu. Sada nas čeka Kup BiH, a za dvije sedmice je najbitnija utakmica sa Zadrom. Potrebna nam je još jedna pobjeda da ispunimo cilj. Opstanak je nekada djelovao daleko, a sada smo blizu", izjavio je strateg Aleksandrovčana.

Najefikasniji u taboru "igosa" u Podgorici bio je Vuk Radivojević sa postignutih 16 pogodaka.

"Odigrali smo dobru utakmicu, Budućnost je pokazala da je zasluženo na prvom mjestu. Otkad je Luka Pavićević trener nemaju nijedan poraz, obezbijedili su prvu poziciju. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa najjačima više od 30 minuta. Uslijedio je pad što je bilo i očekivano jer imamo manji broj igrača u rotaciji. Nama predstoje dvije najbitnije sedmice. Moramo da pokažemo karakter i obezbijedimo opstanak u ligi", rekao je Radivojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC