• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea: Odbranićemo Kup BiH

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee brane trofej pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine.

  Igokea je bez sumnje favorit za osvajanje novog trofeja Kupa BiH. Završni turnir na programu je vikend u Mrkonjić Gradu.

Tim iz Aleksandrovca ima najjači sastav na papiru, te iza sebe mnogo jačih utakica u ABA ligi, nego ostali timovi, koji igraju Ligu BiH.

Prethodnih sezona to se pokazalo kao ključ. Ipak najprije u polufinalu treba pobijediti Sparse, koji su ostali bez Kenana Bajramovića.

"Prihvatamo ulogu favorita. Momci su motivisani i željni trofeja. Trebamo odigrati koncentrisano i najprije protiv Sparsa odigrati dobro u polufinalu, da bi izborili finale i došli u poziciju da branimo Kup. Nadam se finalu, a poslije ćemo vidjeti", rekao je trener Igokee Dragan Bajić, koji neće na završnici Kupa moći računati na plejmekera Dušana Katnića.

Miloš Komatina će kao kapiten predvoditi ekipu u završnici Kupa.

" Odigraćemo makslimalno zbiljno.Nećemo dozvoliti iznenađenje, jer znamo da u Kupu gdje se igra jedna utakmica je tako nešto moguće", kaže kapiten Igokee Miloš Komatina.

Eventualno osvajanje Kupa BiH značilo bi košarkašima Igokee na samopouzdanju, pred možda i odlučujući meč za opstanak u ABA ligi protiv Zadra.

" Sigurno bi nam trofej značio na samopouzdanju. Utakmica protiv Zadra je praktično glavna u sezoni, od nje nam zavisi sezona. Pobjedom bi i matematični obezbijedili opstanak", kaže Komatina.

Polufinalni meč protiv Sparsa igraće se u subotu od 17 časova i 30 minuta. Igokea je do sada osvojila tri Kupa BiH, dok je u finalu tri puta poražena.

"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC