• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BELI: Džile komanduje, mi slušamo

Autor mondo.rs

"I ako osvojimo trofej u nedelju, nećemo tu stati", poručuje Edo Murić.

 Izjave-posle-derbija-Milutinovic-Muric-Koprivica-Cvetkovic Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

I drugi put ove sezone Partizan je pokazao zube favorizovanoj Zvezdi, dokazao da može da se nosi sa njom, a i da bude bolji.

 Tim Aleksandra Džikića ostvario je još jedan trijumf u derbiju, ubedljivije nego što pokazuje konačan rezultat 68:60. Tom pobedom, crno-beli su ušli u završnu borbu za "Žućkovu levicu", koju će voditi protiv Mega Leksa u nedelju.

"Odigrali smo sa dosta energije i samopouzdanja. Protiv FMP-a smo se malo opustili, nismo imali energije, ali večeras jesmo i zasluženo smo pobedili", rekao je Andreja Milutinović, igrač crno-belih koji je pogodio jako važne poene posle ofanzivnih skokova.

Upitan za uticaj novog trenera za preporod Partizana, rekao je:

"Jednostavno, dajemo sve od sebe. Kako kaže Džile, tako mi igramo... Pred nama je finale i nemamo dosta vremena. Važna pobeda, ali nas čeka finale sutra u devet. Mega nas je pobedila dva puta. Daćemo sve od sebe. Čeka nas jako težak meč", dodao je.

Doprinos trijumfu Partizana iz drugog plana je i dao i Miloš Koprivica, mladi centar koji je svih svojih pet skokova uhvatio pod košem Zvezde.

"Jako iscrpljujuća utakmica. Dosta borbe i presrećan sam. Sutra nam je takođe jako važan meč. Ovaj derbi je protekao u sjajnoj atmosferi i ne bih ništa komentarisao što se tiče podrške naših navijača. Hvala im".

Džikić je verovao u njega, a on je to poverenje uzvratio.

"Znači mi ova šansa. Sutra nas čeka finale i trebalo bi da uradimo sve što je do nas da osvojimo trofej. Nema vremena, ni prostora za radovanje. Treba da se pripremimo i da damo maksimum. Gubili smo od Mege oba puta ove sezone i to nam je još jedan motiv da se borimo, pa šta bude", rekao je Koprivica.

Edo Murić ubacio je 11 poena, uz pet skokova, u utakmici za koju je znao da će biti borbena i naporna.

"Mnogo je lepo videti u hali navijače koji navijaju 'pola-pola', za oba tima. Znali smo da će biti teško, da Zvezdu boli poraz u prošlom derbiju i da će da naprave sve što mogu da nam vrate. Znali smo njihove kretnje, znali smo šta da očekujemo i imali smo sreću da nisu pogodili svoje šuteve".

Upitan za finale protiv Mega Leksa, plejmejker je najavio da će ekipa biti u stanju da se oporavi i da da sve da osvoji trofej. Posebno je istakao da time ambicije crno-belih ne bi bile zadovoljene.

"Biće to duga sezona. Ako Bog da da sutra uzmemo trofej, neće to biti dovoljno za nas. Videli smo da možemo protiv svih da se borimo i sa svima da se nosimo i što bismo prestali? Veoma smo srećni i to će nam biti motivacija... Zvezda je među osam ekipa u Evropi, pokazali smo da možemo da se borimo. Moramo da slušamo svog trenera šta nam kaže i to je to", poručio je Murić pre izlaska iz hale.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC