• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega - Partizan, za "Žućkovu levicu"! (ANKETA)

Autor mondo.rs

Tim Dejana Milojevića u prilici da osvoji prvi trofej. Crno-beli u šansi da ponovo osvoje Kup, na istom mestu gde su to 2012. poslednji put uradili.

 Kup-Radivoja-Koraca-Partizan-Mega Izvor: MONDO

Finale Kupa Radivoja Koraća 2016: Mega Leks - Partizan!

U hali "Čair" od 21.00 čas, ta dva tima sastaće se u borbi za prvi ovosezonski trofej, "Žućkovu levicu".

Mega Leks, nominalni domaćin, treći uzastopni put igra finale i nada se svom prvom trofeju u utakmici koju je prethodne dve godine gubio od Zvezde.

Sa druge strane, Partizan je u subotu prekinuo trogodišnju vladavinu prvog favorita, pokazavši mu još jednom zube, svoju snagu i savladavši ga još jednom "muškom" borbom.

U nedelju, crno-beli ulaze u "Čair" sa željom da ponesu u vitrinu u Humskoj rekordni, 14. trofej nacionalnog Kupa. Poslednji put, to su uradili 2012, baš u "Čairu".

 "Definitivno smo ostali dosledni dogovoru i poštovali do kraja dogovor iz svlačionice koji je trener i zacrtao. To je i urodilo plodom. Ekipa je odlično reagovala na dolazak novog trenera i vidi se veliki napredak u radu. U nedelju nas čeka težak meč i svi znamo da neće biti lako", kratko je posle pobede nad Zvezdom poručio plejmejker crno-belih Aleksandar Cvetković.

Prateći Džikićevu taktiku, Partizan je u subotu pokazao da je vrednost njegovog tima ipak veća nego što "piše na papiru" i da definitivno ima recept za pobedu nad "večitim" rivalom, ma koliko unapred bio proglašavan autsajderom.

Pred nedeljni duel nezahvalno je isticati favorite i autsajdere. Subotnji derbi dodatno je obesmislio takav pristup ovim mečevima.

Crno-beli ulaze u finale nošeni velikom energijom iz jučerašnje pobede, uz impuls koji će dobiti i sa tribina. Naspram sebe, imaće rivala takođe veoma "gladnog" velikih pobeda i trofeja.

Mega je prethodne dve godine u finalima dva puta veoma ozbiljno zapretila Zvezdi i bila blizu iznenađenja, ali i ostajala kratkih rukava. Pretprošle godine je u "Pioniru" Nikola Jokić imao i šut za pobedu...

Ove godine, momci u roze dresovima igraju svoju najbolju sezonu i dočekuju završnu rundu borbe za pehar sa dve uzastopne "jadranske" pobede nad Partizanom. Dejan Milojević otvoreno je poručio da njegov poletni tim ima jasnu ambiciju da osvoji prvi trofej.

"Žućkova levica" dobiće vlasnika u satu pre ponoći. Šta mislite, ko će to biti?

Anketa

Ko osvaja Kup Radivoja Koraća?

  • KK Partizan

    61.54% (16)

  • KK Mega Leks

    38.46% (10)

Ko osvaja Kup Radivoja Koraća?

Rezultati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC