• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branko Cvetković od ponedeljka u Železniku?

Nekadašnji reprezentativac SCG i Srbije, Branko Cvetković već neko vrijeme trenira sa prvotimcima FMP Železnika.

 Branko Cvetković od ponedeljka u Železniku?  Izvor: MONDO

Da li će doći i do saradnje, vjerovatno će biti poznato u ponedeljak, do kada bi Cvetković trebalo da dobije konačne vijesti oko nekih inostranih angažmana koje čeka.

"Razgovarao sam sa Cvetkovićem i rekao mi je da do ponedeljka čeka inostranu ponudu", rekao je novi-stari trener FMP Železnika Vlade Đurović, koji će protiv Olimpije u nedelju (18.00) drugi put voditi "pantere" ove sezone.

"Ako ne bude ništa od Cvetkovićevog angažmana, priključiće nam se. Na njega nisam ni računao za Olimpiju, već možda tek za Hemofarm", dodao je Đurović za "Žurnal".

Trener FMP-a protiv "zmajčeka" neće moći da računa na plejmejkera Filipa Čovića zbog obnovljene povrede i vjerovatno reprezentativca Miroslava Raduljicu, kojeg je uhvatio grip, ali ne onaj vrste H1N1.

Cvetković je rođen 5. marta 1964. godine u Gračanici (BiH), a u FMP je došao nakon što u Spartaku iz Subotice mjesecima nije primao platu. Tada mu je, 2004. godine prekipilo i samoinicijativno je došao u Železnik, pokucao na vrata i pitao: "Da li mogu da treniram sa vama?"

Šansu da igra prvo je dobio u tadašnjoj filijali Železnikovih košarkaša, Borcu iz Čačka, a već godinu dana kasnije dobio je priliku i među "panterima". U sezoni 2005/06 učestvovao je u osvajanju NLB lige, a naredne u pohodu na Kup Radivoja Koraća.

Ljeta 2007. godine otišao je u Đironu, prošle sezone igrao je u Panioniosu, a ove sezone potpisao je ugovor sa Saragosom, ali stvari nisu ispale kako je očekivao, tako da se vratio u Srbiju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC