• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Megin zamah levicom!

Autor mondo.rs

"Ne kažem da možemo da ove sezone napravimo čuda, ali...", zastao je kapiten osvajača Kupa Radivoja Koraća dok je davao izjavu nakon finala.

 Rade-Zagorac-o-trofeju-Koraca-i-ambicijama-u-ABA-ligi Izvor: MN PRESS

Pretprošle godine, u "Pioniru", Megina poslednja akcija za šut za pobedu u finalu Kupa Koraća završena je promašajem Nikole Jokića, a borba za trofej pripala je Zvezdi.

Prošle godine, u "Čairu", kapiten crveno-belih Luka Mitrović povukao je ekipu pri minusu od pet poena , Mega nije uspela da ga zaustavi, da ostane u igri do kraja i ponovo je bila poražena, u svom drugom finalu.

Ovog vikenda, Milojevićev tim se iz trećeg pokušaja napravio korak napred i popeo se na postolje.

Borbeni i perspektivni sastav i njegov mladi trener zajedno su se radovali prvom trofeju, nanevši Aleksandru Džikiću drugi poraz na klupi crno-belih, a Partizanu treći ovosezonski u međusobnim duelima.

Rade Zagorac, kapiten Mega Leksa, podigao je svoj prvi trofej u seniorskoj konkurenciji, kao kapiten novog vlasnika "Žućkove levice". Dejan Milojević je pobedom poslao poruku da je došlo vreme da i kao trener ostvaruje velike trijumfe.

"Dva prethodna Kupa su ostavila dosta gorčine, ova pobeda je i na psihološkom planu veoma značajna. Stvarno sam presrećan zbog prvog trofeja ove sezone. Ostala su još dva takmičenja da igramo", rekao je Zagorac.

Rivala u finalu je pohvalio, a svoj tim nazvao hrabrim.

"Partizan se stvarno izdigao u odnosu na prethodni deo sezone. Sa novim trenerom igraju stvarno mnogo bolje na svim poljima, bila je preteška utakmica. Nas je poslužila i hrabrost i sreća ovog puta. Tako da čestitam celoj ekipi na pobedi".

Malo je igrača iz aktuelnog sastava osećalo na svojoj koži neuspehe Mege iz prethodnih godina. Ipak, ušli su u duel svesni tih poraza, ali i vođeni Dejanom Milojevićem, "upornim kao mazga", kakvim ga je nazvao Aleksandar Džikić.

"Veći deo ekipe nije igrao prethodna dva Kupa, ali priča se o tome u klubu. Ja se nadam da ovo može da bude zamajac za nastavak sezone. Ne možemo da najavljujemo čuda, ali ova ekipa je spremna na sve, tako da ničega se ne plašimo", podvukao je Zagorac.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC