• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krčmarević odredio putnike u San Marino

Slobodan Krčmarević odredio je igrače za kvalifikacionu utakmicu u San Marinu.

 Krčmarević odredio putnike u San Marino Izvor: MONDO

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević saopštio je spisak igrača za utakmicu sa San Marinom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2009. godine.

Krčmarević je izrazio žaljenje što neće moći da računa na Zorana Tošića, Milana Smiljanića i Miralema Sulejmanija, koji će istog dana, 26. marta, nastupati za seniorsku reprezentaciju Srbije na prijateljskoj utakmici sa Ukrajinom.

Selektor "orlića" je, ipak, demantovao navode pojedinih medija da je u sukobu sa Miroslavom Djukićem.

"Sukoba nije bilo, niti će ih biti. Dovoljno smo civilizovani i kulturni da ne dodjemo u takvu situaciju. Samo imamo drugačija razmišljanja. Vodio sam se činjenicom da mi igramo kvalifikacionu utakmicu", rekao je Krčmarević na konferenciji za novinare.

"Djukićev stav je da je 'A' tim prioritet, sa čim se apsolutno slažem, ali bilo je situacija kada su mladi igrači putovali sa seniorima, a nisu se ni skidali u dresove. Tošić i Smiljanić nisu ni ručali sa ostatkom tima. Problem je i kada se igrači iz 'A' tima vrati u mladi. Tada glave višu nisu iste", dodao je.

Krčmarević je naveo i da će njegova ekipa u San Marinu morati ne samo da pobedi protivnika, već da to učini sa što većom gol razlikom.

"I dalje smo u igri za prvo ili jedno od najbolja četiri druga mesta, tako da je svaki gol bitan... Nedostajaće nam igraci poput Sulejmanija, koji lako postižu golove, ali će zato Gojko Kačar igrati bliže špicu. Očekujem da Kačar i Stefan Babović budu perjanice ekipe", naveo je Krčmarević.

Srbija je trenutno druga na tabeli osme kvalifikacione grupe sa 11 osvojenih bodova na šest utakmica. Vodeća Belorusija je na sedam utakmica sakupila 16 bodova.

Golmani: Bojan Šaranov (Rudar, Pljevlja), Nenad Filipović (Banat, Zrenjanin).

Odbrambeni fudbaleri: Nikola Petković (Genčlerbirligi, Turska), Marko Jovanović (Partizan), Milan Vilotić (Čukarički), Ivan Obradović (Partizan), Nenad Tomović (Crvena zvezda), Gojko Kačar (Herta Berlin, Nemačka), Slobodan Rajković (PSV Ajndhoven, Holandija).

Fudbaleri sredine terena: Ivan Radovanović (Atalanta, Italija), Vladimir Bogdanović (Crvena zvezda), Nikola Gulan (Sampdorija, Italija), Predrag Pavlović (Napredak Kruševac), Ljubomir Fejsa, (Hajduk Kula), Stefan Babović (Nant, Francuska), Nenad Krstičić (OFK Beograd) Nebojša Marinković, Nenad Marinković (bez angažmana).

Napadači: Filip Djordjević (Nant, Francuska), Milan Perić (Hajduk Kula).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC