• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Zasluženo slavlje

Autor mondo.ba

Igokea je trijumfom protiv Zadra 77:74 kolo prije kraja obezbijedila opstanak u ABA ligi.

Iako je vodila od samog starta susreta, Igokea je u završnici dovela sebe u nezgodan položan. Ipak, smogli su snage izabranici Dragana Bajića da održe prednost iz prvog poluvremena i trijumfuju protiv neugodnog Zadra 77:74.

POVEZANE VIJESTI

"Odlično smo otvorili utakmicu i kontrolisali meč tokom cijelog prvog poluvremena. Dobar dio treće četvrtine smo takođe imali pod kontrolom, međutim, Zadar se vratio dobrim pogođenim šutevima i padom koncentracije mojih igrača, pogotovo kada je odbrana u pitanju. U napadu nismo igrali mis meč i nismo probijali u situacijama 'jedan na jedan', što je u prvom poluvremenu funkcionisalo odlično. Mi smo se u završnici okrenuli nekim nerezonskim šutevima i vratili ekipu Zadra u meč, ali ipak mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili", istakao je Bajić.

Kristofer Buker dijeli mišljenje trenera.

"Dobro smo otvorili utkmicu, odigrali izuzetno agresivno, izuzetno odgovorno veći dio meča, međutim, očigledno da to nije bilo dovoljno jer se Zadar vratio u utakmicu. Ipak imali smo veliku prednost, na kraju smo sačuvali koncentraciju i uspjeli ostvariti izuzetno važnu pobjedu, sa kojom ćemo ostati u ligi", istakao je Amerikanac u redovima Igokee.

U posljednjem kolu Igokea će igrati protiv Tajfuna, koji je samo jednu sezonu odigrao u ABA ligi, a od naredne neće biti više član jadranske elite.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC