• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Došli smo do željene pobjede

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić zadovoljan je trijumfom nad Tajfunom u posljednjem kolu ABA lige, koji je šampionu Bosne i Hercegovine osigurao opstanak u regionalnom takmičenju.

  "Igosi" su slavili rezultatom 76:81 (23:19, 21:22, 14:26, 18:14) i "ovjerili" nastup i sljedeće sezone u regionalnom takmičenju, naravno pod uslovom da odbrane titulu u šampionatu Bosne i Hercegovine.

Na kraju je uz svolovenački tim ispala Sutjeska iz Nikšića. "U Celju smo odigrali dobru utakmicu i došli do željene pobjede. Moji igrači su odigrali po dogovoru i značajnu razliku za pobjedu smo ostvarili u trećem periodu. Domaćini se nisu predavali do posljednje četvrtine i bio je ovo dobar košarkaški meč“, rekao je Bajić poslije dvoboja u Sloveniji.

Centar „igosa“ Miloš Komatina naglasio je da je zbog opstanka ovo bila važna utakmica za prvaka BiH, ali da je domaćin pokazao da želi da se pobjedom oprosti od ABA lige. „Na kraju smo zaslužili pobjedu".

Aleksandrovčani se sada okreću drugom cilju, a to je odbrana titule u prvenstvu BiH. Već za vikend startuje tzv. "Liga 6", a već na startu "igosi" se sastaju sa Širokim.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC