• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić o sudijama: 10 godina sam u ligi

Autor mondo.rs

Trener Zvezde nije hteo da govori o arbitrima koji će deliti pravdu u utakmici protiv Cedevite. "Igrači su zdravi, a ako bude potrebe za borbu i sa sudijama..."

 Radonjić o sudijama: 10 godina sam u ligi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Polufinale ABA lige počelo je minulog vikenda van terena, ukazivanjem iz Beograda na činjenicu da će slovenački arbitar Damir Javor ponovo suditi utakmicu Zvezde i Cedevite, nakon što je u njihovom prvom meču ove sezone napravio grešku na štetu srpskog kluba i za to bio kažnjen.

Dan pred meč, na zajedničkoj konferenciji šampiona i vicešampiona ABA lige, trener crveno-belih Dejan Radonjić upitan je za taj momenat i za delegiranje sudija koji će suditi polufinale.

"Moram da vam kažem da su igrači zdravi i da su spremni da odigraju najbolje što mogu", počeo je on odgovor, pa nastavio konkretnije:

"Naravno da znam šta se radi i to nije moj fokus. Kad se pojavimo na terenu, naravno da će da bude borbe ako bude potrebe. Ovo mi je 10. godina u ABA ligi i naravno da znam o čemu se radi".

Radonjić o regionalnoj ligi...

"Bilo bi dobro da smo na početku sezone znali svoje prioritete i da smo znali šta da očekujemo. To je malo uticalo na stav o ovoj ABA ligi. Generalno, bilo je bolje da se sve jednostavno zna, a problemi su bili i ranije tu. Što se tiče regionalne lige kao takve, mislim da je donela dosta dobrih stvari za ovih 15 godina, koliko pamtim. A i igrao sam je na početku", ocenuo je trener Zvezde.

Na početku obraćanja novinarima, Radonjić je pohvalno govorio o rivalu i podsetio da njegov tim ove sezone još nije pobedio hrvatskog prvaka u ABA ligi.

"Već posle Panatinaikosa sam pričao o onome šta nas čeka, znajući da je značaj tog polufinala ogroman za oba tima. Ritam je naporan i težak, sa konstantnim nabojem u svim duelima, ali naravno sa željom da spremni izađemo da odigramo dobar meč"

"Cedevita je napravila sjajan rezultat u Evroligi. Da nisu imali problema sa povredama, imali bi još nekoliko pobeda više. Jako dobro znam šta to znači, jer smo mi prošli period sa teškom situacijom zbog izostanaka nekoliko bitnih igrača. Imali su dovoljno vremena da se spreme za duel sa nama i znamo da su ambiciozno došli u Beograd, što je i prirodno".

Trener Zvezde uveren je da će njegov tim imati bučnu i konkretnu pomoć sa tribina, a navijačima je poslao još jednu poruku.

"Sutra Pionir mora da bude jedinstven, na tribinama i terenu, da bismo došli do prve pobede", podvukao je Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC