• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić o napadu na Milera i suđenju!

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde dugo je govorio na konferenciji za medije posle dramatične utakmice u "Pioniru".

 Radonjić o napadu na Milera i suđenju! Izvor: MN PRESS

Snažnu poruku poslao je posle pobede nad Panatinaikosom:

"U utorak igramo protiv Cedevite, potrebni ste nam, svi kao jedan".

Nije blefirao, nije se radilo o stvaranju alibija - bio je u pravu! Bilo je veoma, veoma teško i završeno pobedom tek posle produžetka.

Nakon što je, poput miliona navijača Crvene zvezde, odahnuo - trener crveno-belih Dejan Radonjić održao je dugu konferenciju za medije...

"Uz one polufinalne utakmice sa Partizanom prošle godine, ovo nam je najteža u ABA ligi. Dobili smo još jednu 'gustu' završnicu, možda će nekima biti krivo zbog toga. Ako hoćemo da budemo šampioni, a hoćemo, dobro je da pobeđujemo na ovaj način. U serijama koje se igraju na dve pobede, važnost prvog meča je veća. Generalno, kada se igra na nekoliko pobeda, domaćinu prvi meč predstavlja dodatno opterećenje", rekao je Radonjić i konstatovao:

"Moj poziv je bio upravo jer sam bio svestan težine situacije i kvaliteta protivnika. Hvala navijačima, koji su došli, napravili ambijent i konkretno bili uz nas".

O utakmici...

"Početak je bio dosta dobar, ali uz probleme sa slobodnim bacanjima, gde je trebalo da bude veća prednost. Mnogo smo grešili u osnovnim stvarima, što nije smelo da se desi. Cedevita je u drugo poluvreme ušla sa razlikom koja za ovakav meč nije mala. Posle smo igrali dobru odbranu, ali je Cedevita iskusno držala situaciju i oni su odbijali naše intervale dobre igre i stizanje rezultata".

Potom...

O Budućnost - Mega...

"Tek je jedan meč, videćemo kako će da se završi. Nisam komentarisao dešavanje na drugim utakmicama, fokus nam je na onome što nas očekuje. Analiziraćemo kad dodje protivni jer se nadamo da ćemo mi biti u finalu. Onda bih mogao da kažem šta mislim o tome, sad svakako ne. Ima još puno da se igra".

"U poslednjoj četvrtini je Pulen u jednom trenutku preuzeo odgovornost i fenomenalnim napadačkim talentom sam proizveo situaciju u kojoj smo došli do momenta da u neizvesnoj završnici imamo slobodno bacanje, promašimo, pa faul, koji je protivniku dao mogućnost da dodje do lakih poena i naš koš i branjenje poslednjeg napada, koje je dalo rezultata...", rekao je Radonjić i dodao:

"U produžetku smo bili dobri u oba pravca, napravili smo dobru razliku da nema bojazni u završnici i uz veliko zadovoljstvo svih. Čini mi se da se svi osećaju kao ja, srećno, tako mi je izgledalo kada se završila utakmica".



Potom je promenio ton u glasu!

"Sutra se spremamo za Malagu, idemo na težak put posle ovakve utakmice. Možete lako da procenite koliko će biti teško. Protiv Unikahe, ako se ne varam, ona je 12 puta zaredom u Top 16, plus domaći teren, izlaze iz dve pobede", rekao je i konstatovao:

"A, za Zagreb moramo dobro da se spremimo. Cedevita je bila odlična".

Na pitanje koliko su ga uplašile rane tri lične greške Maika Cirbesa i kako komentariše čak 13 promašenih slobodnih bacanja ekipe, rekao je...

"Dva faula je rano napravio, to je bilo ozbiljnije nego treći, jer je u prvoom poluvremenu igrao samo tri-četiri minuta. U nastavku je izneo sve, izdržao do kraja. Imali smo i Terensa sa tri, ali generalno, kada se sve to svede u jednu analizu, tim je večeras bio dobar", rekao je Radonjić.

"Svako je dao manje ili više da bismo poveli u seriji. Izuzetno je teška utakmica, znamo koliko nam je prošle godine bilo teško u polufinalnoj seriji... Ako ćemo da budemo šampioni, dobro je da dobijamo ove utakmice, protiv ovako velikih protivnika", istakao je i dodao:

"A, slobodna bacanja? Treniraćemo!"

O vesti koja je danas prostrujala Beogradom, da je Kvinsi Miler napadnut i povređen u jednom noćnom klubu, uzvratio je retoričkim pitanjem...

"U našem košarkaškom klubu?"

Ne, nego noćnom...

"Ja sam se bavio utakmicom. On je došao spreman i odigrao dobro. Što se tiče terena odradio je dobro, ostalo, zna se ko o tome vodi računa. Ako je napravio neki prekršaj, biće napravljena konkretna analiza, kakva i treba u klubu kakav je Zvezda", rekao je Radonjić, koji je potom upitan da prokomentariše suđenje.

"Verujem da će da budu isti uslovi kao što su bili večeras Cedeviti. Biću jako zadovoljan ako bude tako".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC