• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Babić: Maksimalno, pa neka bolji pobedi

Autor mondo.rs

Cedevita u utorak u Zagrebu dočekuje Crvenu zvezdu u meču u kojem je poraz zabranjena reč

 Cedevita-Crvena-zvezda-drugi-mec-polufinala-ABA-plej-ofa Izvor: MN PRESS

Košarkaši Cedevite sutra u Zagrebu dočekuju Crvenu zvezdu u meču u kojem nemaju prava na kiks. Tim Veljka Mršića mora da dobije drugi meč polufinalne serije ABA lige, ukoliko želi da ostane u trci za finale i borbu za pehar regionalnog takmičenja.

Cedevita je u prvoj utakmici, odigranoj u Beogradu, izgubila posle produžetka (97:88), i propustila veliku priliku da napravi nešto poput Mega Leksa u Podgorici.

Sutra mora da pobedi.

"Nadamo se da će to biti prava, neizvesna utakmica, kakva je bila i u Beogradu. Nadam se i da ćemo odigrati sa istom energijom i da ćemo u nekim trenucima imati malo više koncentracije, pogotovo u odlučujućim trenucima, da nam se ne dogodi da izgubimo zbog skoka, nezagrađivanja, promašenih zicera ili slobodnih bacanja. Moramo da budemo više fokusirani i, što je najvažnije, pružiti maksimum", izjavio je krilni igrač Cedevite Luka Babić.

Cedevita je ove sezone protiv Zvezde odigrala četiri utakmice i ostvarila polovičan učinak. Slavila je u oba meča u ligaškom delu ABA lige, dok su crveno-beli bili bolji u utakmici Top 16 faze Evrolige i pre šest dana u plej-ofu.

Babić smatra da je njegov tim već dokazao da može ravnopravno da se nosi sa Zvezdom.

"Zvezda igra dosta dobro cele sezone, odlična su ekipa, ali mislim da smo već pokazali da možemo da igramo ne samo protiv nje, već i protiv boljih ekipa. Najvažnije je da na meču u Zagrebu pružimo maksimum, pa neka pobedi bolji".

Cedevita je u Beogradu igrala pred punim Pionirom, koji je pomogao domaćinu u ključnim trenucima. Babić se nada da će i njihovi navijači podržati tim u "biti ili ne biti" utakmici.

"Znamo koliki je značaj te utakmice za nas i želimo da seriju vratimo u Beograd. Pozvao bih sve navijače i ljubitelje košarke da dođu i da nas podrže u toj važnoj utakmici. Pomoć nam je potrebna i želimo da nam oni budu šesti igrač".

Drugi, odlučujući duel polufinalne serije plej-ofa između Cedevite i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 sati u Dvorani sportova u Zagrebu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC