• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Megino tajno oružje - zatvor!

Autor mondo.rs

Svi znamo da košarkaši Mega Leksa treniraju u Beogradu, a kao domaćin igraju u Sremskoj Mitrovici, ali ovaj podatak je malo ko znao o finalisti ABA lige.

Izvor: MN PRESS

Beograd, Kruševac, Smederevo, pa sada Sremska Mitrovica. Košarkaši Mega Leksa često su se selili i kao domaćin svoje utakmice igrali u nekoliko različitih gradova i hala, međutim, to nije smetalo klubu da napreduje iz godine u godinu. Sve do istorijskog plasmana u finale ABA lige!

Ove sezone, ekipa trenira u Železniku, a rivale dočekuje u Sremskoj Mitrovici.

"Ne vidim problem što treniramo u Železniku, a igramo u Mitrovici. Pa jedna Minesota trenira u sali u kojoj nema tribina, a onda izađe da igra u hali od 20.000 mesta. Problemi sa koševima, vlažnosti u sali, mrežicama... Sve su to samo izgovori", izjavio je ugledni košarkaški menadžer Miško Ražnatović, čovek koji je udario temelje Mege, tokom gostovanja u emisiji "U obruču" na TV Arena Sport.

"Mega odlazi u Mitrovicu na dan utakmice, trenira, odspava u hotelu koji je u sklopu zatvora - možda je i to uticalo na čeličenje igrača - i igra utakmicu", opisao je Ražnatović u duhovitom tonu jedan radni dan zeleno-roze tima.

Bez obzira što klub nije originalno iz Sremske Mitrovice, ekipa ima vernu podršku u tom gradu.

"Imamo dobru podršku od početka. Posle samo dve utakmice jedna žena nam je napisala pesmu koja počinje: "Dobrodošli u naš grad, gde ste bili sve do sad" i to je pesma koju dečji hor peva pred svaku utakmicu. Možda to i malo razneži protivničke igrače", ponovo se našalio Ražnatović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC