• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pipen: Bulsi bi "počistili" Voriorse! (ANKETA)

Autor mondo.rs

Član legendarne generacije Čikaga, sa kojom je osvojio šest šampionskih titula, kaže da bi taj tim "počistio" ovogodišnje Voriorse, ali i da Stef Kari pored njega ne bi ubacio više od 20 poena.

Nema diplomatskih odgovora!

Dok se mnogi u Srbiji suzdržavaju da daju odgovore i na najobičnija pitanja i poređenja, u SAD toga nema. Sportisti iznose svoje mišljenje bez straha da će se to protumačiti na pogrešan način, pa je tako i bivši košarkaš Bulsa Skoti Pipen ponudio odgovor na pitanje o kojem se dugo priča u košarkaškim krugovima:

"Šta bi se desilo u susretu Čikaga iz 1996. godine i sadašnje generacije Golden Stejta?"

Voriorsi su aktuelni šampioni u NBA i ove sezone ruše i jure mnogobrojne rekorde. Upravo je generacija Čikaga iz sezone 1995-96 postavila najbolji "skor" u odnosu pobeda i poraza u toku regularnog dela sezone, a ukoliko u narednih šest utakmica Golden Stejt ne izgubi više od jednom - "ukrašće" im rekord (72-10).

Mnogi su odbili da pričaju o "šta bi bilo kad bi bilo" situaciji, ali ne i Skoti Pipen, koji je imao spreman odgovor kada je nedavno gostovao u jednoj emisiji.

"Bulsi bi dobili u četiri utakmice!", poručio je Pipen.

Iako smatra da bi to bilo popularno "čišćenje", kazao je i da to ne bi bila tako rutinska pobeda, ali da svakako Golden Stejt ne bi uspeo da savlada generaciju koja važi za najbolju svih vremena u američkoj košarci.

Ne plaši se ni Stefa Karija.

Kako je važio za jednog od najboljih defanzivaca svih vremena (8 puta u defanzivnom timu godine), kazao je da bi mu trener verovatno dao zadatak da čuva Stefa Karija, koji ove sezone deluje nezaustavljivo. Postigao je već 369 trojki...

"Mislim da bi imao dosta problema zbog mojih fizičkih predispozicija", kazao je on i dodao da bi ga sveo na manje od 20 poena u tim međusobnim duelima.

Majkl Džordan, Skoti Pipen, Toni Kukoč, Denis Rodman, Horas Grant i drugi su činili čuvenu generaciju Bulsa koja je "harala" devedesetih godina i za to vreme osvojila čak šest šampionskih titula.

A, šta vi mislite, da je ikako moguć duel ovih timova, ko bi pobedio?

Anketa

Ko bi pobedio u duelu ovih timova?

  • Golden Stejt 2015-16

    18.75% (6)

  • Čikago 1995-96

    81.25% (26)

Ko bi pobedio u duelu ovih timova?

Rezultati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC